fbpx

Appel Au Maitre mod Adlerflug i Gerling-Preis (Gr.2)

Søndag eftermiddag giver Wido Neuroth sæsondebut til sidste års dobbelte Derby-vinder Appel Au Maitre, når han med Fredrik Johansson i sadlen bl.a. møder den tyske Derbyvinder Adlerflug i Gerling-Preis (Gr.2) i Köln.


Stall Perlens fukse hingst, der i fjor var anden i det tyske Derby Trial Union Rennen (Gr.2), inden han var fjerde i Tysk Derby (Gr.1) og vandt både Svenskt Derby (L), Norsk Derby og Stockholm Cup (Gr.3), ser i skrivende stund ud til at få ni eller 10 konkurrenter i det 2400 meter lange opgør, og blandt modstanderne finder vi den tyske Derbyvinder Adlerflug og den italienske Derby-2’er Shrek.

Det bliver Appel Au Maitres første start siden den 21. oktober i fjor, hvor han blev sjette i det franske Gruppe-2-løb Prix du Conseil de Paris på Longchamp, og der er naturligvis set meget frem til gensynet med Starborough-sønnen, som er blevet forberedt til sæsonen i Tyskland sammen med flere af Wido Neuroths øvrige talenter.


Derbyhåb debuterer i maidenløb

Appel Au Maitre er ikke Wido Neuroths eneste aktør i Köln på søndag. Neuroth giver i et maidenløb over 1600 meter debut til Tiger Hill-sønnen Chic Tiger, der har Dexia Dansk Derby på Klampenborg som en af årets hovedopgaver. Chic Tiger er ud af hoppen Chiquette, der selv er halvsøster til sidste års danske Derbyvinder Cassini, så afstamningen er i orden på hingsten, der ligesom Cassini både er ejet og opdrættet af Stall Eos.

I endnu et maidenløb over 2200 meter giver Neuroth ligeledes debut til den 3-årige Polish Precedent-søn Polisson, der ejes af Stall Perlen. Både Chic Tiger og Polisson rides ligesom Appel Au Maitre af Neuroths førstejockey Fredrik Johansson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top