fbpx

Ansøg til The JC Organizations Lærlingeprogram 2021

Svensk Galopp har sammen med The JC Organization skabt et nyt lærlingeprogram for 2021, hvor de optagne lærlinge ikke bare får mulighed for at styrke deres ridning, men også deres eget varemærke samt fysiske og mentale styrke.


I The JC Organizations ånd er programmet åbent for tilmelding blandt både svensk-, norsk- og dansklicenserede lærlinge, og der indgår både taktik og gennemgang af løbsfilm med Fredrik Johansson, kostprogram, fysisk og mental træning, medietræning og drift af egen virksomhed og varemærke.

Alice Weiste og John Christensen havde en fantastisk sæson i 2020 under The JC Organizations banner. Sejren i Svenskt Derby med Bullof Wall Street medførte et sponsorat til Svensk Galopps ungdomsafdeling, som nu bringes til live igennem et omfattende lærlingeprogram. Foto: Filip Zwicky Agency.

Lærlingeprogrammet er skabt på baggrund af et sponsorat, som Alice Weiste og John Christensen tildelte Svensk Galopp ud af førstepræmien på 1,5 millioner svenske kronor efter Bullof Wall Streets triumf i Svenskt Derby i fjor.

Læs mere om “The JC Organizations Lärlingssatsning 2021” og se hvordan du som lærling ansøger til programmet hér.

Bemærk, at ansøgningen skal være Svensk Galopp i hænde senest 30. april.


Fotos herunder fra Jagersro.se

Vil du vide mere om The JC Organization? Klik på banneret herunder for at se heste i træning, videoer, billeder, afstamninger med mere.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll til toppen