fbpx

Andreas Tapia Dalbark i front i Tandari Classic

Efter årets fire første klassiske opgør er svenske Andreas Tapia Dalbark alene i front i jockeyturneringen Tandari Classic, men han har både Oliver Wilson, Carlos Lopez og Jacob Johansen lige i hælene.


Titannia og Andreas Tapia Dalbark efter triumfen i Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb. Foto: Burt Seeger.

Dalbark vandt Mowerinaløb med Titannia og blev tredje med samme hest i Dansk 2000 Guineas. En tredjeplads blev det også til i Svenskt 1000 Guineas på ryggen af Farrh Out, mens han ikke optjente i Jockeyklubbens 2000 Guineas.

Oliver Wilson, der vandt Dansk 2000 Guineas med Charming Knight og var tredje i Mowerinaløb med Giant Fortune, sluttede i går fjerde i Svenskt 1000 Guineas med Miss Donalita og på en delt femteplads i Jockeyklubbens 2000 Guineas med Tordenskiold.

Det bringer ham op på 18 point – et enkelt under Andreas – og på samme antal som Carlos Lopez, der i går vandt Jockeyklubbens 2000 Guineas med Hear The Drums, mens hans tidligere har været anden i Dansk 2000 Guineas med Tordenskiold og femte i Mowerinaløb med Safari Blues.

Jacob Johansen tog et godt stykke terræn op af rangstien med sin sejr på Una Matina i Svenskt 1000 Guineas, og desuden har han opnået to fjerdepladser i henholdsvis Mowerinaløb med My Nikita og i Jockeyklubbens 2000 Guineas med Sandstorm.


Stillingen i Tandari Classic efter søndagens to klassiske opgør på Bro Park ses herunder:


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top