fbpx

Air Force Eleven triumferede i Produce Stakes

Årets største løb for den yngste årgang i Provinsen, de 2-åriges Produce Stakes på Fyens Væddeløbsbane, havde på forhånd Bent Olsen-trænede Tempi som favorit.


Tempi havde debuteret med en besnærende sejr i Skandinavisk Opdrætningsløb, men på trods af at distancen var den samme denne gang var forudsætningerne ændret væsentligt, og Final Appearance-datteren kunne fra spor ét aldrig nå at galoppere sig rigtigt ind i opgøret.

Sejren gik i stedet til Desmond Scarlett-trænede Air Force Eleven, der med sin hidtil faste partner Nicholas Cordrey på ryggen fik en rejse som anden udvendigt for førende Cut Best/Mark Larsen.

Lennart Hammer havde Tempi liggende indvendigt bag de to frontheste. I sidste del af opløbssvinget stjal både Cut Best og Air Force Eleven nogle længder på favoritten, og de tre heste delte sig op med Cut Best langs rails, Air Force Eleven i midten og Tempi yderst i banen. Bedst gik det for Air Force Eleven, der til slut havde et sikkert overtag på en halv længde foran en godt fightende Cut Best, mens Tempi havde al ære af tredjepladsen efter en rejse med svære betingelser.

Der var 45.000 kroner i førstepræmie til Zwicky Racing, der købte Air Force Eleven på Dansk Galops Åringsauktion for 80.000 kroner i fjor. Cajun Cadet-sønnen er opdrættet på Stutteri Hjortebo, og han vandt her for anden gang i fire starter.

Der var udover Produce Stakes to andre væddeløb i Odense denne onsdag aften. Dina Danekilde indledte dagen med sejr på ryggen af Marianne Lohmann-trænede Kimberley Hall, der sikkert besejrede Kila Gajo/Nicholas Cordrey, hvorefter der var dødt løb om tredjepladsen mellem Freedom Boy/Rikke Munk Sørensen og Apex Star/Lea Olsen. I det efterfølgende opgør var Carsten Rasmussen først over stregen med den velgående LB Seawing, som besejrede Mehmaas/Lea Olsen og Eko Kramer/Juan Pinto.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top