fbpx

Årets første føl-pinhook af York Stutteri

York Stutteri har foretaget årets første føl-pinhook med henblik på videresalg på næste års Scandinavian Open Yearling Sale.


Hoppeføl født 15. februar 2020 v. Sea The Moon – Dominance (Lilbourne Lad). Foto: Brook Stud.

I en privat handel fra Dwayne Woods’ Brook Stud i Newmarket har familien Elsass erhvervet en datter af Lanwades-hingsten Sea The Moon (Sea The Stars).

Hoppeføllet er født 15. februar og er andet afkom ud af 3-årsvinderen Dominance (Lilbourne Lad).

Dominance er i forvejen mor til 2-årige Toptime (Gregorian), der den 9. september aflagde sin maidentitel over 1200 meter på Kempton og har været placeret i sine fire øvrige starter for Rod Milman.

Dominance er desuden halvsøster til Roses Stakes (L)-vinderen Hoyam (Royal Applause), der også var anden i Queen Mary Stakes (Gr.2) og tredje i Princess Margaret Stakes (Gr.3).

Sea The Moon. Foto: Lanwades.com

Dominance fik i fjor en hingst efter Outstrip, og i mine øjne er Sea The Moon klart den bedste bedækning hun har fået hidtil”, fortæller Alexander Elsass, der vanen tro afsøger det internationale følmarked for salgsopbjekter til både Scandinavian Open Yearling Sale og de større europæiske auktioner.

Det nyerhvervede hoppeføl havde været igennem ringen på Tattersalls December Foal Sale i den forgange uge, dog uden at blive solgt i ringen.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder