fbpx

Årets fjerde og sidste føl på Stald Jupiter

Nina Falck og Gert Larsen på Stald Jupiter har nu modtaget samtlige årets fire føl og det er blevet til tre hopper og en hingst efter henholdsvis Air Chief Marshal, Center Divider, Sinndar og nu Tertullian.


Thara (Hennessy) med sit hoppeføl efter Tertullian.
Thara (Hennessy) med sit hoppeføl efter Tertullian.

Lørdag nat folede Thara (Hennessy) et stort hoppeføl efter den tyske championhingst Tertullian.

Thara har tidligere bragt stutteriet den nu 2-årige David (Zoffany), der blev solgt på åringsauktionen 2016 for 300.000 kr. til  Zawawi Racing og nu er i træning hos Lennart Reuterskiöld jr. på Jägersro

Thara, der er ustartet, er hidtil mor til tre vindere og er søster til Arch Swing, der var bedste 2-års hoppe i Europa i 2006.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top