fbpx

Nyt job til Anna-Grete Jensen

Efter en lang og flot karriere for først Jydsk Væddeløbsbane og dernæst Dansk Galop, har Anna-Grete Jensen fået ny arbejdsgiver.


Karin Salling og Marc Stott med King David og Oliver Wilson efter opvisningen i Goffs Orby & Sportsman's Sale Trophy. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Karin Salling og Marc Stott med King David og Oliver Wilson. Foto: Burt Seeger / US Photo.

”Hun er blevet ansat som sekretær hos os”, fortæller træner Marc Stott.

“Jeg har lejet det lokale på Jydsk Væddeløbsbane, hvor AG sad indtil hun sluttede hos Dansk Galop. Det ligger på selve banen, så det er helt perfekt. Jeg er meget glad for at få en så erfaren og omhyggelig medarbejder ind i mit firma”, fortsætter Marc Stott, som har næste starthold på Bro Parks storløbsdag på mandag.

”Samtlige vores tre startheste er tippet vindere – man tør næsten ikke tro på det. De rejser sammen i søndag morgen tidlig i Mikkel Olsens transport”.

”Jeg håber på en sund græsbane til omkring 3,0 med det effektive vandingsanlæg de har deroppe. Jeg har været på Bro Pakr en gang tidligere i år, og der var græsset perfekt”, roser Stott, der mandag aften sadler 2-årige Aperola i Future Stars, 3-årige King David i Jockeyklubbens 2000 Guineas og 4-årige Ginmann i Stockholms Stora Pris (Gr.3).

”Alle ejerne – Asbjørn Søren, Karin Salling og Birgitte Bro Lindhardt med familie, tager med derop og følger deres heste – jeg glæder mig så meget til mandag aften”, afslutter Marc Stott.

Der rides om en førstepræmie på 700.000 kronor i Stockholms Stora Pris (Gr.3), mens der er henholdsvis 500.000 og 100.000 kronor til vinderen af Jockeyklubbens 2000 Guineas og Future Stars.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top