fbpx

“Han hadede bagsiden” – men Ginmann gjorde det igen!

Akkurat som i Dansk Jockey Club Cup var Marc Stott-trænede Ginmann den sidste hest der ramte opløbsstrækningen, og han lå fortsat bagest da der resterede 250 meter. Alligevel nåede han frem på stregen og slog Jubilance i Klampenborgs 117. Pokalløb (L).


Ginmann/Oliver Wilson vinder Det 117. Pokalløb (L) foran Jubilance/Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Ginmann/Oliver Wilson vinder Det 117. Pokalløb (L) foran Jubilance/Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger / US Photo.

Fast Company-sønnen vandt sin sjette sejr på stribe i det yderst medrivende Listed-opgør, som indbragte yderligere 125.000 kroner på kontoen hos ejer Birgitte Bro Lindhardt, der så sent som i mandags bogførte 400.000 svenske kronor for Gemstones triumf i Bro Park Trial.

Midt i opløbet så det ellers ud til, at Ginmann ganske enkelt ville få for langt frem, og på dette tidspunkt var Bent Olsens Jubilance og Flemming Poulsens Captain Morgan bedst gående, mens næstfavoritten Brownie så ud til at   have det mere end svært på det hurtige underlag.

Ginmann/Oliver Wilson vinder Det 117. Pokalløb (L) foran Jubilance/Carlos Lopez
Ginmann/Oliver Wilson vinder Det 117. Pokalløb (L) foran Jubilance/Carlos Lopez. Foto: Burt Seeger / US Photo.

Med 50 meter til mål så Jubilance ud til at have fået overtaget på Captain Morgan, men indvendigt for Carlos Lopez pressede Oliver Wilson til slut Ginmann foran Jubilance med en hals. En halv længde efter fulgte Captain Morgan før Karmastrikesback, Brownie og Einsteins Folly.


Ginmann og Oliver Wilson med træner Marc Stott og ejerparret Birgitte Bro Lindhardt og Niels Lindhardt. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Ginmann og Oliver Wilson med trænerparret Marc Stott og Djanna Nielsen, samt ejerparret Birgitte Bro Lindhardt og Niels Lindhardt. Foto: Burt Seeger / US Photo.

“Han hadede bagsiden”

Oliver Wilson, der har redet Ginmann i otte af hestens ni starter og vundet de seks, sagde efter løbet:

“Han hadede bagsiden i dag, og han er så meget bedre i blød bane. Vi var bagest ind til langt ind på opløbet, men han flyver bare frem på de sidste galopspring. Nu bliver det spændende at se ham på Bro Park i Stockholms Stora Pris”.

Marc Stott rider på en sand succesbølge i øjeblikket. To Listed Races med Ginmann, King David i Jyllandsløbet og Gemstone i Bro Park Trial har allerede nu gjort sæsonen uforglemmelig for Aarhus-træneren, der den 18. juni sender et stærkt hold Stockholm.

“King David går ud i Svenskt 2000 Guineas, Ginmann starter i Stockholms Stora Pris og 2-årige Aperola prøves i Future Stars”, bekræftede Stott efter løbsdagen.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top