fbpx

Drømmen om Deutsches Derby lever endnu

Efter femtepladsen i sæsondebuten på Jägersro, var Stall Perlens svenske Vinterfavorit I And I op til bevis i torsdagens 3-årsløb over 2160 meter græs på Øvrevoll. En opgave han løste godt under Oliver Wilson.


I And I og Oliver Wilson vinder foran Daxios/Fredrik Janetzky. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com
I And I og Oliver Wilson vinder foran Daxios/Fredrik Janetzky. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com

Wilson havde fået ridtet på Mastercraftsman-sønnen, idet Jan-Erik Neuroth var udelukket, og den danske jockey valgte fra start at diktere pacen i det lille felt på blot fem heste.

Caroline Malmborg-trænede Daxios, der kom med en mange længders sejr fra sæsondebuten hjemme på Bro Parks dirt track, skyggede favoritten hele vejen og så en overgang ganske farlig ud i opløbet, men I And I – der også drog fordel af to kilo mindre på ryggen end den svenske konkurrent – fortsatte ufortrødent og lod aldrig Daxios blive en reel trussel.

Bag Daxios var der yderligere små fire længder til Ginseng fulgt af Theatricals Oscar og en distanceret Pride Molly Malone.

“Det var en meget hurtig græsbane i dag, og I And I er bedst på en tung bane. Derfor var præstationen i dag god, og han viste vilje til at vinde”, sagde Wido Neuroth i det efterfølgende sejrsinterview.

Mens Svenskt Derby efter præstationen på Pramms-dagen ser ud til at blive skippet, øjner Stall Perlen og Wido Neuroth fortsat en start i Deutsches Derby (Gr.1) i Hamborg den 8. juli.

“Hvis det bliver tung bane i Hamborg, er det muligt, at han starter i Tysk Derby”, erklærede Neuroth, der har to fjerdepladser med netop Stall Perlens Appel Au Maitre og Sir Lando som sine bedste resultater i sit hjemlands største løb. Sidstnævnte var tredje gennem mål, men blev siden deklasseret til fjerdepladsen for trængning.


Reprise: 3-årsløp

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top