fbpx

Good Eye gav nyt formboost til Gemstone

Marc Stott-trænede Gemstone, der den 29. april aflagde sin maidentitel med fem længder, fik yderligere et boost til vinderformen, da Jessica Long-trænede Good Eye torsdag eftermiddag selv vandt med halvanden længde på Bro Park.


Good Eye/Rafael De Oliveira vinder på Bro Park. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Good Eye/Rafael De Oliveira vinder på Bro Park. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Good Eye (Eishin Dunkirk – Lovely Eyes v. Red Ransom) var den eneste hest Jessica Long sendte med transporten fra Jägersro til Stockholm, men satsningen var givet godt ud i betragtning af førstepræmiens 40.000 kronor til ejerkredsen i Oldies But Goodies.

Good Eye med sin træner Jessica Long. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Good Eye med sin træner Jessica Long. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Maidenløbet som Gemstone vandt på Jägersro for et par uger siden har udover Good Eye produceret endnu en vinder i Francisco Castros Sea Lieutenant, som aflagde maidentitlen i tirsdags.

Gemstone og Oliver Wilson med træner Marc Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Gemstone og Oliver Wilson med træner Marc Stott efter maidensejren på Jägersro. I baggrunden ses Good Eye og Fredrik Janetzky. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Gemstone er en søn af Mingun (A.P. Indy) ud af den flerdobbelte storløbsvinder Edge Of Eternity (Academy Award), som selv er søster til Jyllandsløbsvinderen Lady Clementine (Richard Of York) og dermed også moster til topnavne som Sir Henry, Silvertown, Harbour Light, Beaufort Twelve og Baltic Exchange. Gemstone er hoppens første afkom.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top