fbpx

Buskop på vej til Breeze Up i Deauville

Arqanas skandinaviske repræsentant og agent, Morten Buskop, rejste torsdag mod Deauville, hvor årets store Breeze Up-auktion afholdes over de næste to dage.


Foto: Arqana.com

“Breeze Up-auktionen på Arqana er af høj kvalitet, og jeg er på plads for at se samtlige heste breeze på hovedbanen i Deauville fra kl. 11.30 fredag formiddag”, siger Buskop til GalopSport, og pointerer, at der foruden de mange som er kvalificeret til “French Premiums” og findes en række 2-årige med relationer til Skandinavien, som burde være noget for de hjemlige trænere og hesteejere at kigge på.

En af disse er lot 106, en hoppe efter Gruppe-1-vinderen Siyouni. “Moderen er en Rainbow Quest-halvsøster til Bounce, der jo både har produceret Hurricane Red og Icecapada”.

“Og også lot 143 klinger velkendt. Det er en hingst efter Footstepsinthesand ud af en halvsøster til Flemming Velins Listed-vinder Wentworth og endnu tættere relateret til Gruppe-3-vinderen Sandiva, som ligeledes er efter Footstepsinthesand”, forklarer Morten Buskop, der naturligvis også er til stede under selve auktionen på lørdag fra kl. 13.00.

Ved handelsinteresse kan Morten Buskop til enhver tid kontaktes på +45 26 95 01 34 og mbuskop@live.com

Se kataloget til Arqanas Breeze Up her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top