fbpx

Omsætningsfremgang på alle parametre

Omsætningstallene for første kvartals spil til de danske hestevæddeløb (2018) er netop offentliggjort, og de afslører, at der er grund til optimisme.


Foto: Burt Seeger / US Photo.

Både totalomsætningen, den totale danske omsætning, banespilomsætningen, samt den udenlandske omsætning er i vækst. 

Den danske omsætning er samlet set steget med 22% i første kvartal, men den trumfes af fremgangen i det udenlandske spil til Danmark, der er steget med 26%. Samlet betyder det, at totalomsætningen er steget med hele 25% (fra godt 60 mio. kr. til godt 75. mio. kr.). 

Også banespillet følger den positive tendens. Der er spillet 11% mere på de danske travbaner i første kvartal af 2018, end der blev gjort i samme periode sidste år. 

Man skal ydermere være opmærksom på, at omsætningstallene på bookmakernes faste odds ikke er inkluderet i ovenstående tal, da de endnu ikke er tilgængelige. 

“Vi er inde i en proces med udbygningen af hele vores spillemæssige setup, og på den baggrund kan man ikke andet end at være godt tilfreds med resultatet for årets første tre måneder”, sammenfatter Dansk Hestevæddeløbs direktør, Henrik Friis. 

“Håbet var, at der allerede nu var koblet flere spiludbydere på, men det er en tidskrævende proces og vi må væbne os med lidt tålmodighed. Vi tager de positive tendenser fra omsætningstallene med i det videre arbejde, og ser fortsat særdeles lyst på fremtiden for den danske hestevæddeløbssport”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top