fbpx

Meydan: Spitzbergen ramt af næseblod

Torsdagens to skandinaviske deltagere på Meydan fik ikke penge med hjem. Spitzbergen fik næseblod og sluttede mange længder sidst i District One 300 Villas Dash, mens Jubilance blev næstsidst i hovedbegivenheden Dubai Millennium Stakes (Gr.3).


Spitzbergen og William Buick. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Spitzbergen og William Buick. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Spitzbergen fik en fornuftig start under William Buick, men allerede efter få hundrede meter droppede parret ned på sidstepladsen.

På trods af heftig drivning kunne Buick ikke få kontakt til de forreste, og ind på opløbet var Spitzbergen allerede så langt efter, at jockeyen tog ham op og lod ham galoppere hjem mere end 50 længder bag de første.

Løbet blev vundet af Raven’s Corner/Richard Mullen.

“Vi har været hårdt ramt af sygdom på Dubai-holdet i år, og Spitzbergen blødte desværre under løbet i dag, hvilket forklarer den blege præstation”, sagde Niels Petersen til GalopSport efter løbet.

William Buick. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
William Buick. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

Se løbet:


Jubilance og Elione Chaves. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.
Jubilance og Elione Chaves. Foto/Copyright: Erika Rasmussen.

I det efterfølgende opgør var Bent Olsen-trænede Jubilance kastet for løverne i Gruppe-3-opgøret Dubai Millennium Stakes, men Oratorio-sønnen faldt alligevel med fanen højt.

Elione Chaves havde sin hest velplaceret udvendigt i forreste del af feltet fra start, og Jubilance holdt godt ved indtil opløbet, hvor han droppede nogle placeringer tilbage.

Herefter var der reelt udsolgt, men hesten fortsatte som vanligt med at kæmpe til stregen og var slået med mindre end 10 længder i mål af Godolphins Folkswood, der vandt for Charlie Appleby og William Buick.

Se løbet:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top