fbpx

“Jeg kan se lyset igen efter en turbulent tid”

Med 45 heste i træning ser det helt fornuftigt ud for Bro Parks Patrick Wahl, men vinteren har hidtil ikke været som den plejer sig for hans forretning i Stockholm.


Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Jeg har desværre mistet tre kunder som følge af al balladen heroppe, og for første gang i mange år er der tomme bokse i stalden”, fortæller Patrick Wahl torsdag morgen.

“Jeg har klart færre 2-årige end jeg plejer, hvilket er en trist situation”.

”Det hele skyldes problemerne her på banen, men nu kan jeg se lyset igen efter en turbulent tid”, fortsætter Patrick Wahl.

“Tidsplanen ser ud til at holde med omlægningen af Bro Park, og jeg tror helt sikkert, at banen er i orden til sæsonstarten 25. marts”.

Som sine kollegaer på Bro Part er det småt med danskopdrættede 2-årige i stalden, men der er dog en enkelt af slagsen – Pia Nielsen-opdrættede Yrroll, en hingst efter Erroll og ud af Sarina, som i forvejen er mor til bl.a. Breeders’-vinderen Dickie Dickens.

Patrick Wahl havde i øvrigt selv Erroll i træning, og King Charlemagne-sønnen vandt bl.a. Svenskt Kriterium og Jockeyklubbens 2000 Guineas i en karriere som bød på 16 sejre og mere end 2,7 millioner kronor i præmiesum.

”Yrroll er et meget tiltalende individ, og jeg tror afgjort, at han kommer til start i år”, anser Patrick Wahl, som har stor ros til Fredrik Reuterskiöld for flytningen af Jockeyklubbens 2000 Guineas fra maj til juni.

”Både Jockeyklubbens og Dianalöpning skal rides i midten af juni. Sådan har det været indtil i fjor, og nu navnlig med omlægningen af banen havde det ikke været hensigtsmæssigt, at ride så vigtige løb allerede i maj”, afslutter Patrick Wahl.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top