fbpx

Odds på galop og trav i Danmark

Danske Spil har haft monopol på hesteporten ligeså længe som det kan huskes, men fra starten af 2018 blev markedet liberaliseret, som du kan læse via dette link https://www.tv2fyn.dk/artikel/vaeddeloebsbane-jubler-nu-bliver-det-lettere-spille-paa-heste, og det betød, at alle bookmakere nu kunne udbyde odds på trav og galop, og dermed er det ikke længere kun Danske Spil, der kan udbyde odds på disse.


Det er dog de færreste bookmakere, der har meldt sig helt på banen endnu hvad angår odds på heste for danskere. Tager vi eks. et kig hos https://extra.bet365.dk/news/da/ der udbyder online spil, så er det som dansker desværre endnu ikke muligt at oddse på hverken trav eller galop endnu.

Det er dog muligt, hvis du er bosiddende i et andet land, og det forventes heller ikke, at der går lang tid, før du kan oddse på hestesport hos bet365.


Odds på Galop

I mellemtiden har vi dog taget et kig på nogle af de odds, som bet365 tilbyder til andre end danske kunder, og som de snart vil komme til at tilbyde til danskere spillere.

Vi starter naturligvis med at kigge på oddsene for galop.

Hos bet365 er der odds på stort set alle galopløb, der overhovedet finder sted på kloden. Det er dog typisk de engelske galopløb, som der oftest udbydes odds på, og de er dagligt ude. Både som pre-game odds, men også som live spil, hvor der omsættes for rigtig mange penge dagligt.

Tager vi en oddsene i skrivende stund, så kan du oddse på galopløb fra Ludlow, Fairyhouse, Carlisle, Chelmsford, Fakenham og Wolverhampton. På alle banerne er der intet mindre end otte løb.

Når du spiller på galopløb, er der flere forskellige former for spil. Du kan spille på ren vinder, du kan spille vinder/plads, og så kan du naturligvis spille en 1-2 eller en trifecta. I disse skal du gætte første og andenpladsen, eller første, anden og tredjepladsen.

Det er naturligvis ikke så simpelt at gætte tre heste i træk, men udbetalingen på disse løb er til gengæld også rigtig høje, og kan være op til over 1000 gange pengene igen.


Source: Pixabay


Odds på Trav

Tager vi et kig på Travløb, så er det heller ikke en mulighed for bet365 for danskere endnu, men det er på vej. Der er dog trav-odds for folk der ikke er bosiddende i Danmark, og det er på travløb fra hele verdenen.

Det er især trav fra USA og Australien, som du kan spille på hos bet365, men der er også travløb fra andre lande, og når de åbner op for danske spillere, så vil der naturligvis også være travløb der fra.

Svenske løb er i den grad et stort hit indenfor trav, men det er desværre ikke muligt at spille på de meste populære V-spil, som det ellers er andre steder. Et V-spil er lidt ala en Tips 13, bare med heste. Rammer du alle hestene, så er der typisk en rigtig flot udbetaling.

På trav er der også de normale vinder spil, vinder/plads, 1-2 og trifecta. Ligesom galop er udbetalingen her ganske høj.

Hvis du ikke er den store haj til travsport, så kan det være en gode ide at læse op på de forskellige løb, og få nogle tips. Det kan du altid finde i div. baneprogrammer, som du finder her: https://www.danskhv.dk/nyheder/

Picture of Patrick PS Solution

Patrick PS Solution

Seneste artikler

Scroll to Top