fbpx

Fredrik Reuterskiöld ny topchef i Svensk Galopp

Nu er det officielt! Den 1. februar overtager 45-årige Fredrik Reuterskiöld jobbet som topchef i Svensk Galopp fra Ulf Hörnberg og stedfortræder Helena Gärtner. Samtidig nedlægger Reuterskiöld sin trænervirksomhed på Jägersro og flytter til Stockholm.


Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Fredrik Reuterskiöld. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Svensk Galopps bestyrelse har mandag eftermiddag offentliggjort Fredrik Reuterskiöld som ny topchef i en længere meddelelse på sin hjemmeside, hvor Reuterskiöld udtaler:

“Svensk galopsport står overfor en lang række udfordringer. Alt lige fra en omregulering af spillemarkedet og dermed en helt økonomisk virkelighed, til praktiske spørgsmål som at sørge for at de nye anlæg fungerer for både publikum og aktive. Arbejdet indebærer alt fra meget praktiske spørgsmål som doseringen af sving, rigtigt udseende på restauranterne, til langsigtede finansieringsløsninger. Det ser jeg frem til”.

Svensk Galopps bestyrelse kommer ligeledes rundt om forhandlingerne omkring vilkårene for salget af de første 20% af det gamle Täby-område, samt forhindringsbanerne på Bro Park.


Læs hele meddelelsen her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top