fbpx

Årets første weekend i Danmark: Omsætningen steg med 19,8%

Spillerne tog godt imod de første danske hestevæddeløb i sæsonen 2018. De udfordringer, man som forventet mødte, påvirkede ikke lysten til at spille på heste.


Sammenligner man omsætningstallene for den første weekend i 2018 med de tilsvarende for 2017, steg omsætningen fra 6.143.559 kr. til 7.360.159 kr., svarende til en fremgang på 19,8 %, og kigger man på gennemsnittet pr. løb, er omsætningsfremgangen på hele 23,9 %.

Dertil kommer bookmakernes omsætning på spil udbudt til faste odds. Retfærdigvis skal det siges, at man ved søndagens løb i 2017 kun var saksbane på den svenske produktion, mens man i 2018 var hovedbane.

Løbsdagene fredag og lørdag er direkte sammenlignelige, og her kan man på det vigtige parameter – omsætningen i snit pr. løb – glæde sig over en fremgang på 6,3 %.

Som følge af at man i 2018 samlet set afviklede to løb færre over de to løbsdage, oplever man dog et mindre fald i totalomsætningen.

Dansk Hestevæddeløbs direktør, Henrik Friis, udtrykker stor tilfredshed med den start man har fået.

“Vi har fået en start på 2018, som er langt bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg er glad og stolt over det stykke arbejde organisationen som helhed har leveret. Mange aftaler er først faldet sent på plads, og der har været et enormt tryk på for at nå at blive klar til åbningsweekenden”.

“De udfordringer vi har mødt er forventelige, og vi arbejder på højtryk for at løbende at gøre det endnu bedre”.

Omsætningstallenes fordeling mellem dansk og udenlandsk spil kendes endnu ikke, da de først er mulige at opgøre ved månedens udgang.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top