fbpx

Arabda købt tilbage for 32,000 euro

Nøjagtig som det var tilfældet for Bent Olsen-trænede Hoku i sidste uge, nåede Patrick Wahls Listed-vinder ikke over reserveprisen, da hun søndag aften gik gennem ringen på Arqana. Forinden købte Stutteri Hjortebo en vindende Dansili-datter i fol ved Breeders’-nominerede Power.


Arabda. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Arabda. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Arabda, som i sin aktive karriere i Skandinavien bl.a vandt Lanwades Stud Stakes (L) på Bro Park, gik tilbage for 32,000 euro.

Hun blev fremstillet af Anna Sundströms Coulonces Sales på vegne af Stall Arabda Racing – Easy, og det er fortsat muligt at byde på hoppen igennem Arqanas “online bidding”.

Tidligere på aftenen købte Morten Buskop Bloodstock lot 436, 6-årige Dorset Cream (Dansili – Blend v. Zafonic).

Dorset Cream er vinder og har hidtil produceret to afkom – en hoppeåring efter Lawman og et hoppeføl efter Camelot.

Moderen til Dorset Cream, Blend, er halvsøster til den firedobbelte Gruppe-3-vinder Day Flight (Sadler’s Wells) og en yderligere Gruppe-3-vinder i Sense Of Joy (Dansili), mens hendes helsøster Bionic bl.a. er mor til Phoenix Tower, som udover at vinde Earl Of Sefton Stakes (Gr.3) også var anden i de fire Gruppe-1-opgør Eclipse Stakes, Prince Of Wales’s Stakes, Juddmonte International Stakes og Lockinge Stakes.

Endnu mere interessant med skandinaviske briller er, at hoppen er i fol ved Power (Oasis Dream), som er tilmeldt den skandinaviske Breeders’-serie for føl der kommer til verden i 2018.

Power har hidtil været opstaldet på Coolmore i Irland, men er nu flyttet til Cambridge Stud i New Zealand.

Dorset Cream kostede 10,000 euro og blev købt på vegne af Stutteri Hjortebo.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top