fbpx

Tidligere DR-sportschef ny kunde hos Bettina Andersen

Danmarks Radios tidligere sportschef, Flemming Kjellerup, er nu også blevet hesteejer indenfor galopsporten. Som kunde i stalden hos træner Bettina Andersen på Klampenborg.


Kjellerup har været hesteejer indenfor travsporten i mange år, og nu har han udvidet med en part i en hingståring, som blev handlet på Scandinavian Open Yearling Sale i september.

”Hingsten skal navngives søndag den 10. december, hvor vi har et arrangement for alle vores kunder”, siger Bettina Andersen.

“Vi starter med fremvisning af staldens heste, og så spiser vi bagefter frokost på Hotel Fortunen”.

Unghesten, som Flemming Kjellerup har investeret i, er opdrættet på Stutteri Hjortebo og efter Center Divider ud af Produce Stakes-2’eren Elaine (Cajun Cadet).

Dermed er åringen lillebror til to startende afkom i form af 4-årige In The Mood og 3-årige Appeldream. Førstnævnte har indtil videre vundet fem løb og tjent 177.200 kroner.

Flemming Kjellerup er i dag medejer af firmaet F3 Sportsbranding, som har produceret udsendelserne på de danske hestesportsbaner de seneste 10 år.

Til nytår afløses F3 af STV, men der vil fortsat være hestesport på kanalen DanToto Racing Live, hvor Klampenborgs nu tidligere løbsreferent Peter Jørgensen bliver ankermand.

F3 Sportsbranding har desuden økonomiske interesser i fodboldklubben Fremad Amager, som trænes af den danske Europamester fra 1992, John ”Faxe” Jensen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top