fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, søndag 12. november.

V5 satt klokkerent sist. Spennende banker i NM. Det er kun tre løpsdager igjen av årets sesong på Øvrevoll. Den siste storløpsdagen avsluttes med Norsk Mesterskap for 2 og 3-åringer.

Min banker i V4-spillet på søndag tror jeg ikke blir favoritt, men jeg synes hesten var såpass bra sist og takler han dirt, noe jeg tror han gjør, så vinner han dette løpet.
Niels Petersen har vist fram flere fine 2-åringer og New Man er en av de. I og med at det nærmer seg sesongslutt, så øker vi innsatsene litt.
Det ble tross alt en fin V5 utbetaling sist som GalopSport satte klokkerent.

Et fryktelig åpent spilleløp med få hester. Jeg anbefaler en bred gardering. Min vinner er 6 Pal O`Mine som dundret til tet sist og vant med toppvekt 66 kilo. Vinnertiden i løpet var kun fem tideler fra banerekorden og hestens høstform er satt. Men jeg må gardere med 3 Calcaterre som rader opp seire. Toppvekt bærer han, men vi vet ikke hvor mye som er igjen. Jeg tror det snart sier stopp, men blir ikke overrasket om han vinner igjen. Blir derfor kun en outsider. 4 Julien Delamare var god sist og vektbetingelsene er bra. Er i form. 5 Pretty Perfect får godkjent sist, men ikke noe mer. Banen kan ha vært for rask for henne, men må med sammen med tre andre hester som ikke er nevnt. Spill alle.
6 Pal O`Mine – 4 Julian Delamare – 5 Pretty Perfect  Outs: 3 Calcaterre

Her skal det holde med maks tre hester. Det er heldekk. Setter 2 Aconcagua først. Fortjener å vinne nå, og blir banen fast og hesten får feste så tror jeg han vinner. Viser fine takter i sandbanen. 1 Dardenne har kun vunnet et løp i år, men tjent gode penger. Må med. 3 Silent Storm skuffet meg sist. Gikk opp til formtallet, men jeg hadde forventet litt mer.
2 Aconcagua – 1 Dardenne – 6 Priceless Love  Outs: 3 Silent Storm

8 New Man har ikke gjort mye galt i år, selv om det ikke har blitt noen turer i vinnerpaddocken.  Prestasjonen sist mot en god import holder lenge til å vinne dette løpet. Blir min banker i V4 spillet. 7 Crossroad Blues vant sist når han startet på sandbanen. Trenger ikke nødvendigvis være en dirthest, men prestasjonen sist forteller at han kanskje trives best der. 1 Delacour står med en seier i år. Skuffet som stor favoritt sist. 12 La Ultima vant sist og overrasket mange. Kan ha mer på tanken. Velger du å gardere favoritten, så ta også med de andre nevnte pluss 3 Al Buraq og 5 Theatrical Oscar som nå har fått løp i kroppen.
8 New Man – 7 Crossroad Blues – 1 Delacour  Outs: 12 La Ultima

En litt vanskelig nøtt å knekke. Setter 7 Fredde først. God annen sist og får fire kilo av. Høstformen er der. 4 Asaks Ambition går på det jevne. Starter og starter og går sjelden et dårlig løp. Uten tvil hesten som har startet mest i år. Trives på distansen. 8 Iona skuffet meg litt sist etter seiersløpet gangen før. Kan bedre. 3 Singar har skuffet litt etter seiersløpet tidligere i år. Nå ute på en distanse han ikke har prøvd på lenge. Garder løpet.
7 Fredde – 4 Asaks Ambition – 8 Iona  Outs: 3 Singar

7 Busy Earning vist et snev av gammel god klasse sist og jeg tror hesten nå er på riktig spor. Vinner snart løp. 8 Ocho Rios går sjelden et dårlig løp. Bærer dog toppvekt, men er sikkert på foto. 2 Seraphine har til gode å vinne løp. Tror ikke hun vinner nå heller. 9 Swim With Sunbelt overrasket mange sist. Leverte sakene sist uten å vinne.  Er med igjen. Åpent spilleløp.
7 Busy Earning – 8 Ocho Rios – 2 Seraphine  Outs: 9 Swim With Sunbelt

Dette løpet er ikke lett. Halvparten av hestene har ikke vært i nærheten av å vise form og fem av hestene går med overvekt. Hvor skal man begynne. Jeg tar en sjanse og setter 6 Guess Who først under tvil. Har vunnet løp i år, men prestasjonene svinger. 4 Eddie Riff kan man ikke stole på selv om hesten nå har vunnet løp. Skal normalt vinne dette løpet hvis han bare vil, men det var det da. 7 Clauses Velvet er ute på riktig distanse, i alle fall bedre enn sist. Bærer overvekt, men dyktig rytter. 1 Nataniel legger disse på ryggen hvis han bare viser litt av gammel form. Fikk løpet ødelagt sist, så glem det løpet. Kan fort være overlegen.
6 Guess Who – 4 Eddie Riff – 7 Clauses Velvet  Outs: 1 Nataniel

Vanskelig avslutning. 9 Moonflash fikk bestemme alt fra front sist. Får han fronten igjen så kan han gjøre det samme. Skal ha litt hcp å gå på. 8 JW Delight ble hengende i sporene sist. Kan mye bedre og har normalt høstform. 4 Phoenix Dancer kan overraske. Lopez opp er et pluss. 6 Arrow har aldri vunnet løp. Kan ta karrierens første.