fbpx

Jumeirah: Nu kan det blive Frankrig eller England

Efter to sejre i to starter i forhindringsløb med sammenlagt over 70 længder til de nærmeste konkurrenter, hæver træner Lone Bager nu overliggeren for 9-årige Jumeirah.


Lone og Anders Bager fejrer Jumeirahs sejr i Göteborgs Fred Armstrong Cup. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Lone Bager (th) med Jumeirah efter en tidligere sejr i Göteborg, hvor hestens ejer, Anders Bager, selv var i sadlen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Det var totalt vildt i går”, fortæller træneren i telefonen på vej hjem fra Øvrevoll. “Jeg glæder mig til at komme hjem og se reprisen 10 gange”, griner hun.

”Han var slet ikke træt i mål. Det er jo en helt fantastisk hest på distancen, synd der er så få stayerløb i Skandinavien”.

”Nu skal vi se, om vi kan finde nogle forhindringsløb til ham i Frankrig og England – dog ikke salgsløb, for han er absolut ikke til salg”.

Med sejren i går har Stutteri Nova-opdrættede Jumeirah vundet 10 løb og 949.716 kroner.

”Det er ikke aktuelt, at sende ham i træning hverken i Frankrig eller i England. Han trives bedst herhjemme. Vi har haft ham stående et fremmed sted en gang tidligere, og det gik slet ikke. Vi har haft ham siden han var åring”, fortsætter Lone Bager, som også fik en sejr med hjem i et af søndagens ponyløbe på Øvrevoll.

”Det var en skøn dag og et godt punktum for i år, hvis vi ikke finder en opgave i Frankrig eller England til Jumeirah inden nytår. Vi har ikke andre startheste i gang nu”, afslutter nordjyden.


Se Jumeirah vinde med 54 længder på Øvrevoll.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top