fbpx

Trods få heste i stalden: Annike har rundet to millioner

Øvrevoll-træner Annike Bye Hansen nu passeret to millioner kroner i præmier siden 1. januar. ”Det har været et godt år for stalden, navnlig med tanke på hvor få heste vi har til rådighed”, fortæller hun torsdag til GalopSport.


Captain America og Carlos Lopez. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Det tungeste læs er trukket af Captain America, der i en alder af syv har præsteret bedre end nogensinde med over 600.000 kroner indløbet i indeværende sæson.

”Han har fire andenpladser i træk nu, kort slået hver gang. Inden andenpladserne vandt han Listed-opgøret Bro Park Vårsprint”, siger Annike om staldens fløjhest.

Captain America ejes fortsat af sin opdrætter, den tidligere topjockey Espen Ski.

Hesten har startet præcis 50 gange med 15 sejre og 1.733.942 kroner i præmiesum.

Academy Award-sønnen har været hos Annike Bye Hansen fra dag ét.


Hoppeåringen Fair Legend (Reliable Man - Funny Legend v. Funambule) på Happy Tammsvik. Foto: SÅEF.
Hoppeåringen Fair Legend (Reliable Man – Funny Legend v. Funambule) på Happy Tammsvik. Foto: SÅEF.

Den norske træner er lige nu blandt de tre bedste i Øvrevolls trænerliga, og hun har netop fået sin dyreste åring nogensinde i træning.

”Det er Funny Legends datter Fair Legend, som kostede 350.000 kronor på den svenske auktion. Det bliver meget spændende”, siger en forventningsfuld Annika Bye Hansen.

Fair Legend er efter succesrige Reliable Man, og hendes søskende har tilsammen vundet over fire millioner kronor, mens deres fælles mor selv rundede fem millioner i en helt eventyrlig karriere på banerne med 24 sejre i 34 starter.


Annike Bye Hansen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Mit næste starthold er her på Øvrevoll den 22. oktober, og jeg forventer, at starte tre heste”, fortsætter Annike.

Trænerens talentfulde lærling, Sergio Alonso, har overlegen føring i lærlingeligaen på Øvrevoll, og han var også i bøjlerne på staldens vinder onsdag eftermiddag, Calcaterre.

”Han rider sidste gang som lærling den 22. oktober. Så er han udlært, men jeg vil selvfølgelig også benytte ham i 2018″, lover Annike Bye Hansen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top