fbpx

ZwickyLeaks. Klampenborg, lørdag 7. oktober.

Vinterfavoritternes Ærespræmie med fem og Sceptre Stakes med seks deltagere er hovedbegivenhederne på Klampenborgs tredjesidste løbsdag i 2017. Her er ugens tips og spilforslag fra ZwickyLeaks.


NOT TODAY sætter standarden i dette maidenløb, hvor der dog også findes jokere. Not Today kommer med tre tredjepladser på stribe, senest fra Dansk Galops Auktionsløb, hvor han var mindre end fire længder bag Chivas og Gemstone. Red Beauty har leveret et par gode præstationer og kan være den bedste chance blandt Bettina Andersens fire startende. Der er interessant debut til både Hanne Bechmanns Spotless, der er halvsøster til Madame Esprit, og Francisco Castros moderlivsimport Walvis Bay, som har været rundt på Klampenborgs græs to gange i træning. Både Dave og Tante Tove træner til at kunne mere, end de viste første gang ude.


En svær afdeling af V4-spillet, hvor alle kan vinde. Warp Core har skuffet på det seneste, men han kan sagtens vinder fra sit nuværende handicap. Han har dog aldrig tidligere vundet over 1200 meter. Royal Zem fik langt om længe karrierens første sejr senest, hvor han blev redet bagfra. Han udnytter et enkelt kilos lettelse her og må atter stå med en god chance. Miss Phone Girl har vundet årets eneste sejr på Super Sprint-distancen 650 meter, og 1200 meter kan måske være lige det længste nu. Mit sejrsbud bliver DREAM’RUN, som nu er tilbage på 1200 meter – en distance hun har vundet årets hidtil eneste sejr over.


MINK’S CHANEL og Touareg er de heste med bedst form i V4-spillets tredje afdeling, og jeg synes det er nok med disse to på kuponen. Fordelen giver jeg til Mink’s Chanel, som var fire længder foran Touareg fra samme vægtbetingelser senest. Dog kan det være en fordel for Touareg, at distancen nu er 200 meter kortere.


En svær afslutning på V4 og indledning på V5. Hvis der er plads til alle 10 på kuponen, så brug denne udvej. KENGÄT JALASSA har mulighed for at tage hattrick og drager fordel af to kilos lettelse under gode Jonna Larsson, men han er også steget otte kilo i handicap efter sine to sejre. Vejovis får nu Nicole Marsing på ryggen igen, og det plejer at være ren magi. Mange af de andre kommer med storartet form, og jeg vælger selv at helgardere.


Blot fem heste starter i Vinterfavoritternes Ærespæmie, og derfor er samtlige deltagere også sikret en præmie. Bijou var kort slået af Mx Five den 16. september, inden han to uger senere aflagde maidentitlen foran debuterende Heart Of Stone. Hvor god denne form er må endnu være op til bevis, men de 1600 meter bør kun være en fordel.

Gemstone var tæt på at aflægge sin maidentitel i kamp med Shady Lady, som siden var fjerde i Dansk Kriterium og så sent som torsdag aften sluttede anden i et stærkt 2-årsløb på Jägersro. Senest var Gemstone anden bag Chivas i Dansk Galops Auktionsløb, og det kan sagtens tænkes, at Mingun-sønnen tager karrierens første sejr i årets sidste storløb for yngste årgang.

SILVER SEAS havde længe danset om den varme grød, inden hun senest fik taget karrierens første sejr over 1600 meter på Bro Park. Distancen passer hende perfekt og moderen Silvertown vandt selv dette løb, mens halvbroderen Seatown blev nummer tre i fjor.

Miintaka var lige i hælene på Bijou senest, og inden da var han også tæt på Silver Seas. Formmæssigt bør han ikke være langt væk og han endnu en der kan vinde.

Appcor bliver efter alt at dømme feltets mindst spillede hest, og han har endnu ikke været overbevisende i sine to første karrierestarter. Han er halvbror til gode No Comment, men lader til at være noget mere distanceafhængig.


Bettina Andersens brigade bestående af Falisan, Footstepsofspring og Maltho må have alle chancer her, men Finn Ind Again med bundvægt er også tiltalende. Feltets måske helt glemte navn kan være SOVELL, der har været ude i skrapt selskab i Sverige og Norge og nu er tilbage på handicap som hun vandt fra i midten af juni.


Der var lagt op til et opgør mellem de to sidste års vindere af Sceptre Stakes, Jessica Long-trænede Ray og Bent Olsen-trænede ELEKTRA ART. Førstnævnte er dog udgået. Sidstnævnte har i årets fem starter virkelig været kastet for løverne mod Skandinaviens bedste hopper, og selv om banen ser ud til at blive blødere end hun normalt vil foretrække, må hun stå med en god chance for, at tage årets første sejr nu. Både Caitling, Swan Black og Queen B holder flot form, mens Little Sister på trods af sine overlegne sejr i Göteborg i søndags nok kommer på overarbejde denne gang.


FUEGO og Van Ruymbeke mødtes i Derbyweekenden hvor førstnævnte vandt med halvanden længde. Nu mødes de igen, men sidstnævnte er denne gang tre kilo bedre inde og har en matematisk fordel. Jeg vælger alligevel Fuego, som umiddelbart må have størst fordel af den længere distance. Gode afslutninger kan vi også forvente at se fra Tumblin’ Dice, Checkitoutcharlie og Tiger Webb.


V4

V4-1: 5 Not Today
V4-2: Alle 7
V4-3: 1-2
V4-4: Alle 10

140 rækker = 240 kroner


V5

V5-1: Alle 10
V5-2: 1-2-3-4
V5-3: Alle 9
V5-4: 6 Elektra Art
V5-5: 2 Fuego

360 kroner


Raket

Løb 1: 5 Not Today
Løb 3: 2 Mink’s Chanel
Løb 7: 6 Elektra Art
Løb 8: 2 Fuego

Spilles som system 3 ud af 4.
4 kombinationer – eks. indsats på 20 kroner = 80 kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top