fbpx

Bolette til eksamen

Det er eksamenstid for den unge fynske træner Bolette Rosenlund, når hendes hjemmebane lørdag afvikler sæsonens største dag med Fyensløbet i centrum. Den tidligere førstedame i Marc Stotts stald sadler fem heste ud, heraf to i Fyensløbet.


”Det bliver da en utrolig spændende dag for mig”, fortæller en forventningsfuld Bolette Rosenlund.

”Dark Eagle skal gøre første start for mig. Lige efter jeg fik ham vidste vi ikke, om han kom til start mere i år, eller overhovedet nogensinde”.

”Han er kommet sig fint efter blandt andet en operation og vi har længe sigtet på Fyensløbets som hans comeback. Nicolaj Stott blev her efter løbene i fredags og red ham i græsgaloppen, og han var tilfreds”.

”Dark Eagle går givetvis frem med løbet i kroppen, jeg ser ham som løbets outsider”, erklærer Bolette, som også sender Fillip Stark ud i Fyensløbet.

”Han måtte blive hjemme fra en start for nylig, da han var lidt halt, og vi ville ikke løbe nogen risiko. Har ikke tabt noget af formen og er langt fremme tror jeg”.

”Jeg har også to heste med i løbet inden Fyensløbet. Lima kommer efter pause, har ikke været i løb siden Jyllandsløbsdagen. Tilfreds hvis den er i pengene”.

Storm Wind er ude i samme løb.

”Han gik med i arbejdet med Dark Eagle i fredags, og holdt fint fint ved. Kunne naturligvis ikke følge Dark Eagle til slut. Rides godt nok med to kilos overvægt, men får nu topjockey på ryggen og er en triochance”, tror Bolette Rosenlund.

“Inden løbet med Storm Wind og Lima, har jeg Chantilly Lace til start. Det kan blive min første vinder som træner. Han var meget positiv her i Odense sidst, og er måske staldens bedste chance på dagen”, afslutter hun.

OBS: Der afholdes “Broløb” på Storebæltsbroen denne lørdag, og der kan derfor forventes længere rejsetid og tung trafik fra Sjælland mod Fyn.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top