fbpx

Steinway tabte lodtrækningen: “Klart, at vi er skuffede”

16 heste blev starterklæret til HK Entreprise Dansk Derby, men med plads til kun 15 heste måtte der lodtrækning til. Fire hestes navne kom i spil: Steinway, Screwbox Carlras, Valde og Sun Of A Gun.


Steinway/Elione Chaves debuterer med overlegen sejr. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Steinway. Foto: Burt Seeger / US Photo.

Alle fire med 76 i tal. Sorteper blev Søren Jensen-trænede Steinway.

Trænerne til de fire heste Søren Jensen, Bent Olsen og Hanne Bechmann var til stede ved lodtrækningen.

”Det er klart, at vi er skuffede”, fortæller Steinways delejer Hans-Erik Westerberg.

“Vi havde jo på forhånd 75 procents chance for at få Steinway med, men sådan skulle det ikke gå”, konstaterer den mangeårige hesteejer, som har taget skuffelsen med den værdighed, som altid har kendetegnet banens mangeårige, loyale støtte.

”Nu kommer Steinway i stedet ud i Consolation. Så må vi se på næste søndag, om det alligevel var heldigt for os, eller om vi fortsat skal være skuffede”.

Det har virkelig været op ad bakke i år for GalopKompagniet, som ejer Steinway. Tidligere i år måtte deres tophest, Stradivarius, stoppe karrieren på grund af en skade.

Den svenske Derby-3’er Gold Tyranny blev ikke starterklæret til trods for, at den stod klart bedst til med flere kilo i hånden.

Dog knap så overraskende for de som læste interviewet forleden med træner Lennart Jr Reuterskiöld, og Gold Tyranny løber i stedet ugen efter i millionløbet Hurricanelöpning hjemme på Jägersro.

Naturligvis er Gold Tyrannys afbud bittert for hestens danske opdrætterpar, Nina Falck og Gert Larsen, som tørster efter derbypokalen efter tre andenpladser med Amusement, Athene og Stradivarius.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top