fbpx

HK Entreprise hovedpartner på Dansk Derby

Klampenborg Galopbane har løftet sløret for, at Dansk Derby 2017 får HK Entreprise som hovedpartner, flankeret af de to co-partnere KP Huse og J. Antony. Det er første gang, at Dansk Derby præsenteres af tre forskellige sponsornavne, og ifølge Christian Bagge er det et led i banens nye, kommercielle strategi.


Hjalte Kjems og HK Entreprise ved en tidligere præmieoverrækkelse på Klampenborg. Foto: Burt Seeger.
Hjalte Kjems og HK Entreprise ved en tidligere præmieoverrækkelse på Klampenborg. Foto: Burt Seeger.

”Derbyet, og Derbyweekenden som helhed, er helt klart vores største eksterne eksponeringsflade. Vi er sikre på, at vi har fundet et godt match, og med fokus på aktiveringen er vi sikre på, at begge parter får rigtig stor værdi ud af samarbejdet” siger banens kommercielle manager og fortsætter:

“Vi har over en årrække haft et tæt og stærkt samarbejde med HK Entreprise, som bl.a. var en stor del af den renovation som Klampenborg Galopbane gennemførte i 2014.  HK Entreprise har de sidste mange år været en fantastisk ambassadør for Klampenborg Galopbane og galopsporten i Danmark. Derfor er det fantastisk at kunne byde virksomheden velkommen tilbage som hovedpartner på Dansk Derby”.

KP Huse er en nyetableret virksomhed, som med fokus i Nordsjælland står for at opkøbe grunde eller projektejendomme for at udvikle, bygge og sælge sommerhuse, rækkehuse, parcelhuse og lejligheder til private og finansielle købere.

”Vi har et segment omkring sporten og banen, som helt sikkert er interessant for KP Huse. Derfor er vi glade for at de har valgt at være en del af partnerkredsen” siger Christian Bagge og tilføjer:

“J. Antony har igennem de seneste måneder været aktive medlemmer i vores erhvervsnetværk KG Business Club. Det er en glæde at de er blevet så engagerede i Galopsporten, og samtidig ser værdi i, at indgå et partnerskab i forbindelse med  HK Entreprise Dansk Derby. J. Antony leverer kvalitets jakkesæt til herrer & damer og vil ligeledes være værter for de traditionsrige ’Best Dressed’-konkurrence”.

Der starterklæres til Derbyweekenden i morgen, fredag 28. juli, før kl. 9.30 og startlisterne forventes klar ud på eftermiddagen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top