fbpx

Jessica regner med to vinderchancer

Jessica Long er på hjemmebane til lunchløbene onsdag eftermiddag på Jägersro. Hun sadler tre heste, og mener selv, at to af dem har gode chancer.


Kevin Stott på ryggen af Jessica Long-trænede Red Robin. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Red Robin. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Der lægges ud i Guldhandicap over 1600 meter, hvor 6-årige Red Robin skal krydse klinger med Mrs Loreen, Silver Ocean, Breakdancer, Karmastrikesback, Catch The Cider, Breakdancer, Shepherd Gate og Captain Morgan.

”Red Robin er vores egen hest. Han er vældig nyttig og meget sjældent udenfor pengene. Han bærer en vægt der passer ham godt og skal være med helt fremme”, skønner træneren.


Zagharit aflægger maidentitlen for Nelson De Souza. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Zagharit. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

I Södra Skåningernas Derbytest over 2200 meter skal Zagharit ud for tredje i karrieren. Sir Percy-halvsøsteren til Inaya og Sergel vandt sin seneste start, men stilles denne gang overfor navne som Stormy Ocean, Perfect For You og Daurehøj Carlras.

”Zagharit har indledt lovende, men møder nu klart hårdere modstand. Hun står distancen uden problemer, og jeg vil være tilfreds med en præmie og fortsat udvikling”, siger Jessica.

Endelig er der Quinto i dagens afsluttende handicap.

”Quinto startede slet ikke i fjor og har indledt med to gode løb i tre starter i vores regi. Han var tæt på sejren senest og jeg ser ham som et vinderbud”, afslutter Jessica Long.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top