fbpx

Slot og Karlsen i nyt samarbejde

Sara Slot får nu chancen som jockey for Aalborg-træner Keld Chr. Karlsen. Efter en rytter hoppede af, blev Sara i 11. time booket til at ride den tidligere tophest, East Meets West, på Jyllandsløbsdagen på lørdag – og det giver nu afsmittende virkning.


Den otteårige vallak løber efter et handicap på 71, hele 21 kilo fra sit maksimum i storhedstiden i Bent Olsens regi.

”East Meets West gik et godt arbejde i går. Han var uheldig med løbsafviklingen i sæsondebuten, og jeg tror på en trioplacering på lørdag. Det samme gælder Redford. Det er de to heste, jeg sender til start på lørdag”, fortæller Keld Chr. Karlsen.

Redford starter i Jydsk Champion Stakes over 2100 meter, mens East Meets West skal ud i Elkær Stutteris Ærespræmie over 2000 meter.

”Det er også meningen, at East Meets West allerede igen skal starte på næste fredag, hvor vi har tre løb heroppe i Aalborg”, fortsætter Keld Chr. Karlsen. “Jeg er ikke så vild med, at starte ham med så kort interval, men håber det går”.

”Sara rider ham også i Aalborg, og hun har ligeledes fået ridtene på mine to øvrige starter, Legial og Pacific King. Det bliver første gang, at Pacific King starter for mig”, slutter Karlsen.


Program: Aarhus, lørdag 17. juni kl. 12.30.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top