fbpx

Håber på hattrick – tror på triochance

Efter fjerdepladsen i forgårs til sin delejede stjernetraver, Takethem, i millionløbet Oslo Grand Prix, ser Bernt Dahl nu frem mod den kommende weekend i Århus, hvor han har interesser både lørdag og søndag.


Lørdag gælder det French Warrior i Jyllandsløbet. Den franskopdrættede hest kommer med to sejre i træk, begge over 1800 meter på hjermmebanen i Klampenborg, og starten i Jyllandsløbet bliver Soldier Of Fortune-sønnens første på udebane.

”Der er alt for mange store 3-årsløb i Skandinavien, og så bliver vi jo lillebror i Danmark. Der er ikke en eneste udenlandsktrænet hest med i Jyllandsløbet på lørdag”, konstaterer Bernt Dahl og fortsætter:

”French Warrior er under udvikling, og vi har ham fortsat stående i Svenskt Derby om en måned. Jeg synes, at han skal ses med en god triochance på lørdag”.

De værste konkurrenter?

”Sir Herman har imponeret mig, og han er jo hidtil ubesejret. Spørgsmålet er måske, hvordan den store hest finder rundt på den skarpe bane”.

”Ginmann bliver også en hård modstander. Dens træner Marc Stott evner at få hestene til at toppe på rette tidspunkt, og jeg har stor respekt for ham”, roser Bernt Dahl, der sammen med Taketheam-teamet også er repræsenteret i søndagens 4-årsprøver med travhesten Bal Boa.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top