fbpx

ZwickyLeaks. Klampenborg, lørdag 10. juni.

Et V4-spil med årets andet 2-årsløb og et maidenløb rundt tribunesvinget for 3-årige og ældre heste er blandt begivenhederne på Klampenborgs otte løb store program lørdag eftermiddag. Her kommer tips og analyser fra ZwickyLeaks.


Det lille felts enlige debutant er Bent Olsen-trænede Alberone, der blev købt på for 24,000 guineas på Tattersalls Guineas Breeze Up Sale i fjor. Den brune hingst har altid været omgærdet af lovende røster, og det er langt fra utænkeligt, at han er god nok til, at overraske mange af konkurrenterne.

Både One Pound og Apollo har en del at bevise efter at have været langt slået i deres første starter. Estelle var ikke så forfærdelig langt slået i Mowerinaløb, hvor hun igen fik en dårlig start. Hendes mor var bedst omkring milen, så dagens distance ligner et eksperiment. Mamut Carlras har indledt året med tre tredjepladser på stribe. Sejrschancen er der uden tvivl, men højst sandsynligt finder han igen en eller to af de yngre konkurrenter for gode.

ZwickyLeaks: YES SIR var først over stregen i sin sæsondebut, men blev siden deklasseret til andenpladsen for trængning. Præstationen var dog glimrende, og genskaber han dette, bør han også vinde. Den længere distance er blot en fordel.


Bent Olsen sadler tre af de fire 2-årige deltagere her, mens aarhusianske Torben Christensen kommer med en enkelt. Der er forhåndsafbud fra Tine Hansens Forever Romance.

ZwickyLeaks: De tre debutanter er svære at vurdere, men dømt ud fra jockeyvalget – Chaves sidder højst sandsynligt på Bent Olsens bedste chance – så er det MONZAS tur til at vinde. Footstepsinthesand-datteren var tredje i debuten bag skarpe Queen Lilly og staldkammeraten Easter Surprise, og dette bør hun kunne omsætte til sejr nu. Monza er i øvrigt netop blevet meldt i det store norske 2-årsløb, Eckbo Legats Vandrepokal, hvilket vidner om god tiltro fra stalden.


Her er der ikke meget form at gå efter, og der kan sagtens komme en stor overraskelse ind. Inge Mette Dejgaard har indledt sæsonen forrygende, og selv med to kilos overvægt kan 11-årige Sessan ikke bortregnes. Det er ikke længe siden, at hun stod fem kilo højere end lige nu. Royal Zem har nu startet 20 gange uden at vinde, men han har indledt sæsonen fornuftigt og må være en god chance, såfremt de 65 kilo på ryggen ikke tynger for meget.

ZwickyLeaks: Er du i tvivl, så vælg Ina. Et ordsprog, der rent faktisk er penge i. Lærling Ina Veronika Toverud rider på en bølge af succes, og her sidder hun på sidste års trippel-vinder VALIDUS, som i sidste uge var tredje bag Kong Valdemar og Vestibule. Jeg tager dog alle 10 med på V4.


Her bliver det svært igen. Et ægte hattrick af Reel Quest ser ikke umuligt ud, og også her er hestens Inge Mette Dejgaard stærkt repræsenteret med yderligere Bayonet og Pull In Carlras til start. Warp Core skuffede os i sidste uge, hvor han var en af dagens raketheste – han skal dog ikke glemmes, for formen er stabil og han vinder snart et løb.

ZwickyLeaks: Jeg kunne godt lide den afslutning Aros kom med senest på Fyn, og Klampenborgs længere opløb vil nok bekomme ham godt. Mit vindertip bliver dog VESTIBULE, som fulgte Kong Valdemar fint til dørs i sidste uge. En god præstation af Validus i løbet forinden vil booste formen endnu mere, og det skal i den forbindelse med, at Mistral, som Vestibule var tredje bag i Göteborg, vandt et nyt handicap i onsdags på Jägersro.


Tre heste på næsten samme handicap i dette maidenløb over 1400 meter. Rita’s Girl leverede en fin indsats bag Sir Oliver senest, men formen fra de øvrige der var med i løbet har ikke været prangende efterfølgende. Otama Mareld var godkendt i sit første besøg på banen, men mangler på papiret lidt for at kunne udfordre de bedste her. Joy Boy starter ikke.

ZwickyLeaks: LUCY LIU sendes godt nok ned i distance igen her, men efter to solide præstationer på stribe bør hun være klar til at aflægge maidentitlen nu, og hun bliver dagens sikre holdepunkt i V5-spillet.


Lord Of Dublin vandt helt efter behag senest, hvor han havde god nytte af Ina Veronika Toveruds lærlingelettelse. I dag er modstanden en anden, men Inge Mette Dejgaards stærke staldform indgyder respekt. Rockyto har indledt sæsonen glimrende, og formen fra hans seneste start i Göteborg fik et boost torsdag aften, da Tam O’Final vandt på Øvrevoll. Hanne Bechmann har fået en miserabel sæsonstart og er fortsat uden en sejr i 2017, men såfremt hestene omsider er på fremmarch igen, er The Kicker værd at holde øje med – især med tre kilos lettelse her.

ZwickyLeaks: HIJO DE REINA var slået af urørlige Blackstone i sæsondebuten, og senest var han tredje bag Ray og Captain Morgan i Københavns Store Handicap. Jeg tror, at han vinder her – men tager alle på V5-kuponen i yderst kompetitivt handicap.


En forrygende udgave af HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie venter her. Kong Valdemar kommer med frisk sejr fra sidste uge, Elusive Island og Bergheim vandt begge i deres seneste besøg på Klampenborg, og resten har form eller kvalifikationer som ikke kan udelukkes.

ZwickyLeaks: Jeg brændte fingrene på ROCKY den 13. maj, hvor han sluttede sjette bag Storm. Løbet blev dog også helt forkert for ham, og han får en ny mulighed for at gøre sig gældende her. Det mest interessante ved ham er hans rytter, Jessica Vadst. Hun er et kæmpe talent i en sadel, har vundet tre af sine otte ridt i år og været fem gange blandt de tre første. Tilmed er Rocky nu helt nede i et handicap på 72 og får yderligere fire kilos lettelse.


Her kommer det til at gå stærkt fra start med sæsondebuterende Hells Angel i front. De svenske gæster Frostman og Hills And Dales har gryende form og må ikke overses, mens Bent Olsens trekløver Exquest, Wootton’s Walk og All Or Nothing er svære at skille ad.

ZwickyLeaks: DANISH DESIGN afsluttede forrygende i sæsondebuten over 1600 meter i Københavns Store Handicap, og det kostede sandsynligvis sejren, at han endte så langt ude i banen i opløbet. Det er kortere distance nu, men til gengæld kommer det til at gå stærkt fra start.


V4

V4-1: 3 Yes Sir
V4-2: 4 Monza
V4-3: Alle 10
V4-4: Alle 14

140 kombinationer = 280 kroner.


V5

V5-1: 1-5-6-11-14
V5-2: 3 Lucy Liu
V5-3: Alle 10
V5-4: 2-3-6
V5-5: 1-3-8

450 kroner


Raket

Løb 1: 3 Yes Sir
Løb 2: 4 Monza
Løb 5: 3 Lucy Liu
Løb 7: 3 Rocky

Spilles som system 3 ud af 4 = 4 kombinationer.
Eks. indsats på 20 kroner = 80 kroner.


Program: Klampenborg, lørdag 10. juni kl. 12.30.

Programændringer m.m.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top