fbpx

Petersen valgte Derby Trial med Spitzbergen

Niels Petersen havde på forhånd indikeret, at han nok ville vælge at starte Spitzbergen i Svenskt Derby Trial frem for Voterlöpning, og torsdag morgen blev Zoffany-sønnen også starterklæret over de 2400 meter. Dog ikke med Carlos Lopez.


Spitzbergen vinder under Carlos Lopez. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com
Spitzbergen. Foto: Roger Svalsrød / Hesteguiden.com

“Carlos er udelukket og kan ikke ride næste torsdag. I stedet rider Fausto Henrique, som arbejder hos mig og rider Spitzbergen hver eneste dag i træning”, siger Petersen til GalopSport.

“Vi har vurderet meget frem og tilbage omkring Voter og Derby Trial. Der er langt større penge i Voter, men i sidste ende drejer det sig ikke om penge for hestens to ejere (Nils Petter Gill og Kolbjørn Selmer, red.)”.

“Det drejer sig om, at give hesten den optimale forberedelse til Svenskt Derby, og Voter er et virkelig stærkt opgør med masser af pace fra start, hvorimod Derby Trial forhåbentlig giver vores hest en bedre chance for at galoppere sig ind og lære underlaget at kende”, forklarer den danske Øvrevoll-træner, som i forvejen har to deltagere til start i Voterlöpning – The Kid med Fausto Henrique og Danny K med Per-Anders Gråberg.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top