fbpx

“Der er ingen garanti for, at han bliver her”

Den nystartede Odense-træner Bolette Rosenlund har nu overtaget træningen af den dobbelte Breeders’-vinder Dark Eagle. Hun hentede selv hesten i mandags hos dens tidligere træner Marc Stott i Aarhus.


”Han står i min stald nu, men der er ingen garanti for, at han bliver her”, fortæller Bolette Rosenlund torsdag til GalopSport.

“Vi skal jo have ham undersøgt i halsen, og så må vi se om han skal være her eller andetsteds. Jeg har meldt ham i Jydsk Champion Stakes i mit navn. Lige nu ved jeg ikke, om han skal starte, og i givet fald om det bliver i min træning”, fortsætter Bolette Rosenlund.

Det er ikke kun Dark Eagle som er ny i stalden på Fyens Væddeløbsbane. Bolette Rosenlund har også modtaget en af Odessa Racings heste fra Klampenborg.

”Det er Chantilly Lace, som kom med hjem fra Tine Hansen i Klampenborg. Den havde en halsinfektion, som vi nu har behandlet i 14 dage, og det ser fint ud nu”.

”Jeg har også en tredje hest for Odessa Racing i form af 2-årige Cornelia. Det er stort for mig, at få så stor en kunde ind kort efter jeg er startet som træner”, siger Bolette, som sadler en enkelt hest ved løbene i Odense i morgen, hvor der er to løb på programmet med totalt 13 heste til start.

”Mary Boyle skal ud for anden gang i år.  Hun var tredje i sæsondebuten, og jeg tror hun ender blandt de tre første igen. Banen er fin og klar til løbsdagen i morgen”, konstaterer Bolette Rosenlund.

Ann og Per Meyns Mary Boyle starter i Dark Eagle Handicap over 1800 meter og får lærling Ina Veronika Toverud i bøjlerne.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top