fbpx

ZwickyLeaks. Jägersro, tirsdag 23. maj.

Tirsdag aften er Pramms-aften! Mere end 2,7 millioner er på højkant i de 10 løb, og dagen byder foruden de etablerede elitenavne også på fremtidens stjerner i den klassiske årgang. Her får du fire raketheste fra ZwickyLeaks.


Perfect For You og Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Perfect For You og Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Løb 2. UBCC-Handicap over 1730 meter.

Her sender Katharina Stenefeldt igen sin 3-årige PERFECT FOR YOU ud mod ældre heste. Power-sønnen debuterede for to uger siden med en knusende overlegen sejr over samme distance, og selv om han havde fået en taknemlig opgave dér og nu skal testes i handicapsammenhæng, tror jeg ikke, at han får problemer med at forsvare sit tal på 70.

Perfect For You løb meget grønt første gang, men Gråberg red et smart løb og undgik de trafikproblemer, der var den eneste potentielle fare ved den lejlighed. Løbet er hverken del af V64 eller V4, men kan måske være med til at bibringe lidt ekstra ammunition til resten af aftenen.


Bolt og Jan-Erik Neuroth efterlader Green Dunkirk med ni længder i opløbet. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Bolt og Jan-Erik Neuroth. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Løb 4. Ma-System Vårlöpning over 2200 meter.

Et herligt, lille felt på seks klassiske kandidater fordelt med to fra Lennart Jr Reuterskiöld, to fra Fredrik Reuterskiöld, én fra Bent Olsen og én fra Wido Neuroth.

De fleste har glædet sig til et gensyn med Neuroths BOLT i kølvandet på den gedigne opvisning den 30. april, hvor han rundede samtlige heste i feltet og fløj væk med ni længders afstand til Green Dunkirk.

Nu må det ikke glemmes, at både Sasha Waltz og Tin Man også vandt samme dag, men selv om Bolt står fire kilo lavere end Sasha Waltz, så er der endnu noget uforløst over ham, og den ekstra distance denne gang bør kun være en fordel.


Stricker/Alexandre Dos Santos vinder foran Stureplan og Plata O Plomo. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Stricker/Alexandre Dos Santos. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Løb 7. Reds Race For Glory over 1600 meter.

Endnu et clou i den klassiske årgang. Søren Jensen kommer med både Daurehøj Carlras og Seatown, Bent Olsen sadler sin nye import, Istan, der i fjor var tæt på årets engelske 2000 Guineas-vinder Churchill. Roy Arne Kvisla vender tilbage til Jägersro med Victor Kalejs, som i fjor var en overlegen vinder af Skånelandlöpning, og så er der både Juniors duo Jessy’s Wonder og Sandtastic, samt Fredrik Reuterskiölds duo Hansmajestät og Plata O Plomo.

Kan nogen af dem true STRICKER? Francisco Castros Poet’s Voice søn så skræmmende stærk ud, da han både slog Plata O Plomo, Daurehøj Carlras og Jessy’s Wonder den 30. april, og hesten ser bare ud til at være gået yderligere frem i den daglige træning.


Roxy Sky/Martin Rodriguez vinder foran debuterende Chantaraman/Jacob Johansen. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Skimle Chantaraman var kort slået af Roxy Sky i debuten. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Løb 10. Skånes Dartförbunds Löpning over 1200 meter.

Et kombspil at slutte dagen med finder jeg i Fredrik Reuterskiölds debuterende Polorizer og Junior Reuterskiölds CHANTARAMAN. Sidstnævnte var kort slået af rutinerede Roxy Sky i debuten, og Jacob Johansen var samtidig uheldig at tabe pisken ind på opløbet. Rajsaman-sønnen kan godt ligne et virkelig godt emne til sæsonens kommende sprintopgør, og denne opgør bør han løse.


Raketheste:

Løb 2: 1 Perfect For You
Løb 4: 2 Bolt
Løb 7: 1 Stricker
Løb 10: 7 Chantaraman

Spilles som 3 ud af 4 = 4 kombinationer.
Eks. indsats på 50 kroner = 200 kroner.


Program: Jägersro, tisdag 23. maj kl. 18.00.

Trænerinterviews

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top