fbpx

Kentucky Derby-vinderen svigtede i Preakness

Allerede ind på opløbsstrækningen havde længe førende Always Dreaming udspillet sin rolle, og dermed også slukket drømmen om en ny amerikansk Triple Crown-vinder i 2017.


Todd Pletcher-trænede Always Dreaming fik ligesom i Kentucky Derby en perfekt start under John Velazquez, men i modsætning til opgøret på Churchill Downs kom Classic Empire også godt ud af boksen, og de to favoritter pressede hinanden side om side rundt det første sving og ud på bagsiden.

Ind på opløbet var Classic Empire klart bedst gående, og han lignede en hest på vej mod sejren, alt imens Always Dreaming intet fandt under Castellano.

Og så dukkede Chad Browns Cloud Computing op.

Maclean’s Music-sønnen, der blot havde tre starter og en maidensejr bag sig, og som ikke havde været med i Kentucky Derby, fløj forbi Classic Empire og hjemførte det andet ben af den amerikanske Triple Crown for jockey Javier Castellano.

Cloud Computing var sjettemest spillede i det 10 heste store felt, og han kom med en tredjeplads bag Irish War Cry og Batallion Runner fra Wood Memorial på Aqueduct.

Det sidste ben af Triple Crown, Belmont Stakes, rides lørdag den 10. juni på Belmont Park i New York.


Se Preakness Stakes (G1) her:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top