fbpx

Tror på to millioner igen i år

Henrik Engblom har de seneste tre sæsoner ligget stabilt omkring de to millioner kroner efter rekordåret i 2013, hvor stalden for første gang akkurat nåede over tre millioner.


Eastwood/Per-Anders Gråberg vinder foran Loop De Li/Elione Chaves. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp
Eastwood/Per-Anders Gråberg vinder foran Loop De Li/Elione Chaves. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Facit for 2013 blev 3.096.807, i 2014 blev det til 2.020.842, i 2015 var tallet 2.068.464 og i fjor nåede man 1.926.048 kroner.

”Jeg tror afgjort, at vi kan matche de tal i år”, fortæller Henrik Engblom mandag morgen til GalopSport. “Jeg er meget tilfreds med mit materiale, og der er nogle spændende emner blandt de ustartede”.

En af dem ejer Henrik Engblom selv. Den 3-årige hingst Perfect Arnline (Mingun – Victorian Art), en helbror til Golden Artline, som desværre måtte aflives i fjor efter at have indløbet præmier for tæt på en kvart million kroner 239.576 kroner.

Engbloms velsagtens mest interessante kort blandt staldens 21 heste er Mirio-sønnen Eastwood, som har vundet sine to seneste starter og nu er oppe i et handicap på 78.

Senest pulveriserede Eastwood sine konkurrenter over 2100 meter på Bro Parks dirt track, og gangen forinden besejrede han Patrick Wahl-trænede Loop De Li, som selv aflagde maidentitel i overlegen stil på Bro Park i går.

Eastwood opretholder fortsat engagement i Svenskt Derby.


Spiller du ikke kun på galop, men også på fodbold? Med smartbets.com/dk går du aldrig glip af det bedste odds på dit favorithold og de ligaer du følger.


Henrik Engblom med Augustinian, som han vurderer som onsdagens bedste chance på Øvrevoll. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Henrik Engblom med Augustinian, som han vurderer som onsdagens bedste chance på Øvrevoll. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Henrik Engblom gæster på onsdag Øvrevoll til den norske banes lunchgalop, hvor spillerne skal notere sig, at Lunch Dubbel-spillet nu omfatter løbene tre og fire, og ikke som tidligere andet og tredje løb.

Henke har to heste til start i samme løb.

”Hands Up (2. løb – nr. 1) havde en vældig god sæson i fjor. Nu handler det om årsdebut. Sander er en ulempe, for han er bedst på græs. Jeg tror mere på staldens anden hest”.

”Augustinian (2. løb – nr. 4) gik ikke som jeg havde forventet på Jägersro. Nu har han løb i kroppen og han fungerer godt på sandet i Oslo. Jeg tror godt, at hesten kan være langt fremme og han er staldens bedste kort i løbet”, vurderer træneren.


Program: Øvrevoll, onsdag 26. april kl. 12.00.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top