fbpx

Color Me Crazy slog Lady Of Course

Bro Parks unge, fremadstormende træner Annika Sjökvist rejste fra Stockholm til Oslo med fire heste og hentede tre tredjepladser og en sejr. Bedst gik det for 3-årige Color Me Crazy/Andrés Polanco, som akkurat holdt sig foran Niels Petersens storfavorit Lady Of Course.


Annika Sjökvist med Color Me Crazy. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp (arkiv).
Annika Sjökvist med Color Me Crazy. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp (arkiv).

Color Me Crazy og Lady Of Course mødtes i et 3-årsløb over 1750 meter på sandbanen, og selv om der på papiret var 10 kilo imellem de to heste, blev løbet afgjort med det mindst mulige til førstnævntes fordel.

Ind på opløbet skød Color Me Crazy væk fra de øvrige og det så længe ud til at være Wido Neuroths Pamino, der kunne udgøre den værste trussel. Over de sidste 250 meter fik Per-Anders Gråberg dog forrygende gang i Lady Of Course, samtidig med, at Color Me Crazy stoppede op efter at have været længe i front.

Førstepræmien i opgøret var 28.875 kroner værd for Stall Soxs, som købte Clodovil-sønnen for 6.000 pund på sidste års Goffs UK Breeze Up Sale i Doncaster, og nu har set den skimle vallak vinde to gange i seks starter.


Dagens anden 3-årsvinder var Cathrine Erichsens Sir Prancealot-datter Lady On Ice (Nelson De Souza), som i årets allerførste opgør på Øvrevoll både besejrede jævnaldrene og ældre konkurrenter over 1100 meter.

Det var hoppens sjette start i karrieren og første sejr efter tre andenpladser som 2-årig.

Premieredagens sportslige perle stod 4-årige Fil Rouge for i Angel De Madrid Løp over samme distance. Fil Rouge, der er halvbror til Marit Sveaas-vinderen Fearless Hunter, førte hver en meter af det stærkt besatte opgør og efterlod sine konkurrenter komplet chanceløse i hænderne på Elione Chaves.

Fil Rouge, der ejes af Stall RH, var i fjor i træning hos Rune Haugen, men efter trænerens udflytning til Newmarket har Are Hyldmo overtaget Lord Of England-sønnen, der her vandt fra handicap 77 og med garanti vil få en pæn hilsen fra Pam Cordrey efter den storartede præstation.

En stor præstation blev også leveret af Jacob Fretheims 6-årige Pretty Perfect, som formåede at tage sin femte sejr på stribe. Det var Deceptor-datterens første start i år, og med Marie Fretheim på ryggen fulgte hun op på sidste års triumfmarch, hvor det blev til fire sejre på stribe i november.

Dagens øvrige Øvrevoll-vindere var Clauses Ivory/Nelson De Souza, Giovanni Nobile/Sergio Alonso, Denico/Jan-Erik Neuroth og Elusive Thought/Nora Hagelund Holm.


Resultater: Øvrevoll, torsdag 20. april (pdf)

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top