fbpx

Fire internationale navne meldt i Pramms

13 heste er efter den forlængede anmeldelsesfrist at finde på listen til millionopgøret Pramms Memorial (L), der rides den 23. maj på Jägersro. Fire af de 13 trænes udenfor Skandinavien.


Hurricane Red på vej mod Pramms-sejren foran Silver Ocean og Famous Mark. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Hurricane Red på vej mod Pramms-sejren i 2016 foran Silver Ocean og Famous Mark. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Det er henholdsvis Flag Fen (Nicolas Caullery), Kahouanne (A&G Botti), Fearless Hunter (Rune Haugen) og Supersta (Michael Appleby), der har betalt første indsats på 6.000 kroner. De to førstnævnte kommer fra Frankrig, mens de sidstnævnte trænes i England.

Netop Supersta vandt for et par uger siden vandt 1400 meter på Southwell og er lidt af en all-weather-specialist, idet syv af hans otte karrieresejre er vundet på denne type underlag. Hans OR på 102 svarer til et skandinavisk handicap på 91.

Bent Olsen er repræsenteret ved feltets højest handicappede kandidat, 5-årige Brownie, der i sidste års udgave af Pramms Memorial fik en uheldig rejse og mistede alle chancer i begyndelsen af opløbet.

De øvrige navne på anmeldelseslisten er Wido Neuroths Appelina, Fredrik Reuterskiölds Gunvald, Lennart Jr Reuterskiölds forsvarende vinder Hurricane Red, Patrick Wahls Red Hot Chili, Francisco Castros Sea Commander, Niels Petersens Silver Ocean og Suspicious Mind, samt Peter Jardbys nye argentinske import Tap For Me.

Næste forfeit til Pramms Memorial (L) lyder på 8.000 kroner og falder den 17. april. Der rides i alt om 1,2 millioner svenske kroner i løbet, hvoraf de 700.000 tilfalder vinderen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top