fbpx

“Han vinder Gruppeløb i England i år”

Træner Rune Haugen var yderst fornøjet i kølvandet på Quarterbacks sæsondebut lørdag eftermiddag på Kempton Park. Den dobbelte Gruppe-3-vinder sluttede på sjettepladsen i Magnolia Stakes (L), slået med under fire længder af vindende Absolute Blast.


Rune Haugen och Quarterback. Foto: Amie Karlsson / GalopSport.
Rune Haugen og Quarterback. Foto: Amie Karlsson / GalopSport.

“Han lå bagest en stor del af vejen og begyndte først for alvor at øge farten til allersidst. 2000 meter er for kort for ham, det var hans første start siden oktober og så gav han vægt til samtlige konkurrenter. Det var en virkelig god præstation”, fortæller Haugen til GalopSport.

“Silvestre De Sousa sprang af ham efter løbet og var meget tilfreds – hans første bemærkning var, at han er overbevist om, at Quarterback vinder Gruppeløb i England i år, og han vil meget gerne ride ham igen næste gang han starter”.

Quarterback var slået med 3,5 længder af Archie Watson-trænede Absolute Blast, som med kort hoved slog favoritten Linguistic.

Senere på dagen havde Newmarket-baserede Rune Haugen både Diana Lady og Red Turtle til start, men begge sluttede uplaceret.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top