fbpx

Born To Sea-hingst til verden hos Berner Olsen

Den irske avlshingst Born To Sea (Invincible Spirit), der er halvbror til Sea The Stars og Galileo, er tilmeldt den skandinaviske Breeders’-serie for føl født i 2017, og han har hidtil været et populært tilskud til millionserien.


Hingstføl v. Born To Sea - Daffodil Walk (Captain Rio).
Hingstføl v. Born To Sea – Daffodil Walk (Captain Rio).

I november købte den danske opdrætter Berner Olsen den nu 11-årige Captain Rio-datter Daffodil Walk i fol ved netop Born To Sea, da hun gik gennem ringen på Goffs November Sale i Irland.

Daffodil Walk er selv vinder af to løb og er i forvejen mor til 3-årsvinderen Sadies Babe (Iffraaj). Desuden er hun i nær relation til Superlative Stakes (Gr.2)-vinderen Halicarnassus og Prix Messidor (Gr.3)-vinderen Graphic.

Resultatet af bedækningen kom for kort tid siden, da Daffodil Walk på Kallehavegården i Ringsted nedkom med et velskabt hingstføl efter den tidligere irske Derby-2’er Born To Sea.

“Jeg kom til at betale mere for hoppen, end jeg oprindeligt havde planlagt, men det gør ingenting når man får et føl som dette. Han er det hele værd”, siger Berner Olsen, der fik avlshoppen for 10.000 euro ovenpå en heftig budduel med lokale Luke Comer.

Se katalogsiden.

Berner Olsen handlede også det efterfølgende lotnummer på auktionen i Irland, den 12-årige Observatory-datter Precipice, som bl.a. er mor til Listed-placerede Tipping Over (Aussie Rules).

Hun har dog en noget senere termin og forventes først at fole i sidste halvdel af maj.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top