fbpx

Tina Mortensen stopper som træner

Galopsporten i Nordylland bliver en profil fattigere i 2017. Tina Mortensen vælger nemlig ikke, at indløse licens i år. “Jeg er 42, og skal jeg prøve noget nyt, skal det det være nu”, fortæller hun til GalopSport.

Træner Tina Mortensen og ejer Charlotte Bondam tager imod Kodachrome og Nicolaj Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Træner Tina Mortensen og ejer Charlotte Bondam med Kodachrome og Nicolaj Stott efter sejr i Göteborg i 2016. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
“Hvad fremtiden skal bringe, det skal jeg i gang med at finde ud af”, fortsætter Tina, som har vundet Fyensløbet de to seneste år med Gentleman Jack, senest med Sara Slot i sadlen.
“Og det bliver også Sara som overtager træningen af ham”, siger Tina. “Hun skal leje hesten i 2017. Sara har et godt tag på Gentleman Jack, hun har gode træningsforhold, og jeg er sikker på, at hesten kommer til at trives”, bedømmer Tina Mortensen, som i sin professionelle trænerkarriere bl.a. opnåede at vinde Dansk Oaks med hoppen Victoria Nguyen og Sceptre Stakes med Rayna.
Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top