fbpx

Bettina Andersen får fire nye heste i træning

Skulderopererede Bettina Andersen har fødselsdag i dag, men allerede forleden fik hun en gave på forskud, da en tidligere kunde vendte tilbage til stalden med fire nye heste.


Bettina Andersen tager imod familien Trocks Ærespræmie. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Bettina Andersen efter sidste års sejr i familien Trocks Ærespræmie. Foto: Burt Seeger / US Photo.

”Det er Jørgen Schlawitz, som har sendt alle fire i træning hos mig”, fortæller Bettina fredag formiddag til GalopSport.

Den bedst kendte i samlingen er 7-årige Rockyto, der lige nu kun er få tusinde kroner fra at runde en halv million kroner i samlet præmiesum.

Special Quest-sønnen var som 3-årig fjerde i Dansk Derby og sidenhen også anden bag Call Of Duty i Dansk St. Leger samt vinder af Dansk Mesterskab for 3-årige.

Siden er det bl.a. blevet til anden- og tredjepladser i Kapps Stora Pris, men han har ikke set væddeløbsbanen siden Klampenborgs Derbydag i fjor.


Rockyto og Shane Karlsson. Foto: Burt Seeger.
Rockyto og Shane Karlsson med Camilla Høegh ved siden. Foto: Burt Seeger.

”Rockyto fik en seneskade, som heldigvis ser fin ud nu”, fortæller Bettina Andersen, som har overtaget Rockyto fra Birgitte Nielsen i Aarhus, og endnu en løbshest er gået samme vej.

”Det er Prime Red, som var femte i Dansk 2000 Guineas sidste år”. Også Prime Reds 3-årige helbror, Victorious Mate, er nu gået i træning i Klampenborg. Victorious Mate er efter Victorious Soul og ud af Songline-datteren On Line.

”Og så har vi fået det første afkom i træning ud af Fabiola, hvilket jeg synes er meget spændende”, fortsætter Bettina. Det er den 2-årige hingst Lemon, der i Victorious Sould deler far med Prime Red og Max.

Fabiola vandt fem løb og 239.600 kroner. Største sejr blev taget Valpreløbet i netop Bettina Andersens træning, og med Sara Slot i bøjlerne.


Bettina Andersen blev skulderopereret for noget tid siden.

”Det går lidt fremad, men ikke så hurtigt, som jeg kunne ønske. Det er dog mine forhåbninger, at jeg nok skal komme ud og ride i år”, fortæller Danmarks fjerdemest vindende træner i 2016.

Som vi kunne oplyse for nogle uger siden, er trænerens yngste søn, Oliver Wilson draget på langfart til Australien.

”Han går og tripper derude for at få sin licens. Det tager åbenbart noget tid”, afslutter Bettina Andersen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top