fbpx

Madame Esprit til salg i fol ved Barocci

Årets Hest i Klampenborg og Danmark i 2011, 9-årige Madame Esprit, er kort tid før folingen af sit første afkom sat til salg af sin ejer, svenske Ulrika Persson.


Madame Esprit. Foto: Burt Seeger.
Madame Esprit. Foto: Burt Seeger.

”Jeg har simpelthen for mange usolgte heste”, fortæller Ulrika til GalopSport. “Det er den eneste årsag til, at hun er til salg”.

Den klassiske vinder og millionær Madame Esprit er i fol ved Rävdansens Deep Impackt-søn Barocci, og det er kun et år siden, at den svenske opdrætter købte Esprit Du Nord-datteren.

Det kommende føl bliver samtidig Madame Esprits første afkom. Hun er selv opdrættet i Danmark af Uffe Juul og Hjalte Kjems, og i 52 starter indløb hun mere end 1,1 millioner kroner i træner Helle Christensens regi.

Hun nåede stærke 86 i generalhandicap som bedst og det blev til storløbssejre i både Danmark og Norge. Som 3-årig vandt hun både Dansk Oaks og Sceptre Stakes foran ærkerivalen Tigress Eleven, som dog var bedst i Dansk Derby, hvor Madame Esprit var uheldig undervejs.

Madame Esprit har folingstermin den 8. marts og er sat til salg for 110.000 svenske kroner. Ulrika Persson har ligeledes sat Diana-vinderen Racing Lady til salg for 60.000 kroner – hun er i fol ved York Stutteris Juniper Tree med forventet foling den 9. marts.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top