fbpx

Berner Olsen fortsætter med at opruste

Efter for blot et par uger siden at have erhvervet to ifolede avlshopper på Goffs November Sale, fortsatte Berner Olsen satsningen på Arqana i Deauville, hvor han erhvervede en ustartet Soldier Hollow-datter i fol ved den tyske Derbyvinder Sea The Moon.


Sea The Moon. Foto: Lanwades.com
Sea The Moon. Foto: Lanwades.com

Det var igennem den franske agent Guy Petit, at Berner Olsen for 14,000 euro fik hammerslaget på lot 396, den blot 3-årige tyske hoppe Sundance. Sundance er halvsøster til den tyske vinder Sherlock (Areion), der som 2-årig også var anden i Preis des Winterfavoriten (Gr.3) og tredje i Criterium International (Gr.1) på Saint-Cloud, og sidenhen har han været placeret seks gange i Hong Kong under sit nye navn, Happy Condender.

Deres mor, Sun Valley (Lando), var vinder som 3-årig i Tyskland og hun er selv halvsøster til et par virkelig gode tyske producere.

Berner Olsen er især spændt på Lanwades Stud-hingsten Sea The Moon (Sea The Stars), som forrige år blev en af historiens mest overlegne vindere af Deutsches Derby (Gr.1). Hingsten var ubesejret indtil sin sidste start, hvor han blev skadet, og hans første årgang er blevet taget vel imod på de internationale auktioner i år.

Se katalogsiden her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top