fbpx

I dag rejser Haugen fra Norge til Newmarket

I går aftes ankom Mikkel Olsen med sin hestetransport til Stall NOR i Skoger, hvorfra der her til formiddag læsses for sidste gang i Rune Haugens regi. “Vi tager af sted i dag med de resterende 11 heste, heriblandt Quarterback og Fearless Hunter”, siger træneren onsdag morgen til GalopSport.


Chestnut Tree Stables på Hamilton Road i Newmarket.
Chestnut Tree Stables på Hamilton Road i Newmarket.

Haugen har lejet sig ind i Rae Guests idylliske Chestnut Tree Stables i Newmarket. Syv åringer fra de internationale auktioner er allerede på plads, og i morgen flytter den norske brigade ind på Hamilton Road med 10 minutter til det legendariske træningsanlæg Warren Hill.

“Min ældste datter, Tine, rejste i går for at gøre de sidste ting klar til ankomsten, og jeg selv tager turen med Mikkel i transporten. Fra i morgen findes der 18 heste i stalden, og derudover kommer der før nytår to åringer mere fra Coolmore. Det er et spændende nyt kapitel”, siger Rune, der planlægger at sæsondebutere flere af sine etablerede stjerner på de engelske baner til næste forår.

Quarterback med træner Rune Haugen efter sejren i Scandinavian Open Championship (Gr.3). Foto: Burt Seeger.
Quarterback med træner Rune Haugen efter sejren i Scandinavian Open Championship (Gr.3). Foto: Burt Seeger.

“Fearless Hunter er en af dem, som helt sikkert skal have et løb i kroppen herovre, inden vi højst sandsynligt stiler efter start i Oslo Cup på Øvrevoll. Når vi rejser i dag, har vi ingen heste tilbage i Norge, men det er meningen, at de norskopdrættede heste og heste med gode kampagnemuligheder i Skandinavien kommer til Øvrevoll omkring 1. maj”, forklarer Haugen.

De 11 heste, der i dag forlader Stall NOR med kurs mod Newmarket inkluderer foruden Qarterback og Fearless Hunter også Miss Moonwalk, Symbol In The Sand, Red Turtle, Monfalcone, Baltic Eagle, Kingston Crown, Cliffs Of Cashel, Diana Lady og Old Fashioned.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top