fbpx

Mischa Kahns Minneslöpning: Let triumf for Pistol

Feltets to eneste svenskopdrættede heste satte syv importer til vægs i søndagens Mischa Kahns Minneslöpning over 1600 meter på Bro Park. Sejren og førstepræmiens 150.000 kroner til faldt Patrick Wahl-trænede Pistol, der let henviste Dina Danekildes Heman Cross til andenpladsen. Bent Olsens Cabanac blev tredje.


Pistol på vej mod en sikker triumf i Mischa Kahns Minneslöpning. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Pistol på vej mod en sikker triumf i Mischa Kahns Minneslöpning. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Som sædvanligt havde Pistol fortsat en del at gøre ved indgangen til opløbet, men Eishin Dunkirk-sønnen viste endnu engang sin eminente speed ved at flyve forbi sine konkurrenter over de sidste 300 meter. Bag Cabanac fulgte længe førende Bostar foran den sidste præmietager, Chuky.

Til gengæld var kæmpefavoritten Gunvald, der var spillet ned til 13:10, blot en skygge af sig selv denne gang og blev nærmest taget op til slut af Carlos Lopez.


Familien Sjöberg og Patrick Wahl med Pistol og Elione Chaves. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Familien Sjöberg og Patrick Wahl med Pistol og Elione Chaves. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Vindende Pistol er både ejet og opdrættet af Rävdansens Stuteri, der ikke alene kunne glæde sig over førstepræmiens 150.000 kroner, men ligeledes yderligere 60.000 kroner i hesteejerpræmie. Inkluderer man netop den svenske bonus, er Pistol nu efter karrierens 10 første starter meget tæt på at runde en million i samlet indtjening. Hesten har i alt vundet fem løb og været anden tre gange.

Pistol startede slet ikke som 2-årig, og efter en syvendeplads i debuten på Täby i maj, er han bare blevet bedre og bedre. Han sejrede let i Guineas Consolation på Bro Parks premieredag i juni, og i september sluttede han tredje bag Appelina og Suspicious Mind i Breeders’ Trophy Classic.

“Vi laver jo lidt intern sjov omkring, at det kunne være spændende at sende ham med Arabda til Dubai, men indtil videre har det kun været snak. Han har højst sandsynligt fortsat en start tilbage i år her på Bro Park”, sagde en glad træner Patrick Wahl efter storløbstriumfen i Mischa Kahns Minneslöpning.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top