fbpx

Nye skandinaviske handler i Baden-Baden

Auktionsselskabet i Baden-Baden holdt sit traditionelle efterårssalg fredag og lørdag med en pæn fremgang på 10% i forhold til sidste år. Der skete salg til købere fra 18 forskellige lande, hvilket indikerer stor tiltro til tysk avl.


Caroline Malmborg med Glad Bear. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Caroline Malmborg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Svenske Mats Müllern solgte sin hingsteåring Daxios, katalog nr 166 for €22.000 til Ungarn. Daxios er som navnet næsten antyder efter Maxios (Monsun) og ud af Danila (Silvano), der tidligere har bragt to vindere i Sverige.

Den svenske, men tyskbaserede agent Börje Olsson købte fredag lot 82, hingsteåringen Little Max (Maxios – Linara v. Windwurf). Linara er Listed-vinder og mor til seks vindere incl. Lamool (Mamool), der også er Listed-vinder.

Hammerslaget faldt ved €30.000 og han blev købt til  Bro Park-træneren Caroline Malmborg.

Endelig købte Börje Olsson lot 336, hingsteåringen Two Times efter Reliable Man ud af Tiger Lilly v. Tiger Hill for €18.000.

Tiger Lilly er tredobbelt vinder og selv ud af en Listed-vindende mor.

Åringen er købt til træner Are Hyldmo og Olsson sagde bagefter spøgende: ”Dette er vinderen af Norsk Derby 2018.”

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top