fbpx

Dubawi-double i Canadian International

På Woodbine i Toronto var der international storløbsdag i går. Hovedløbet, Pattison Canadian International (Gr.1) havde samlet et godt felt med Dronning Elizabeths Dartmouth (Dubawi) med William Buick i sadlen for Sir Michael Stoute, The Pizza Man (English Channel) fra USA, Erupt (Dubawi) fra Frankrig, Tysklands bedste ældre hest Protectionist (Monsun), samt fra Irland den uheldige favorit fra engelsk St Leger, Idaho (Galileo).


I afgørelsens stund var det de to Dubawi-sønner Erupt og Dartmouth, der afgjorde resultatet med Erupt som en sikker vinder.

Jockey Stephane Pasquier udtalte efter løbet, at nu burde næste start være Breeders’ Cup Turf den 5. november.

Det var Erupts første sejr i år efter hans gode 3-årssæson med sejr i bl.a. Grand Prix de Paris.

Idaho og Protectionist skuffede begge, men Tyskland fik oprejsning gennem tredjehesten Wake Forest (Sir Percy), der er opdrættet af Gestüt Fährhof.


Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top