fbpx

Endnu en heftig Book 2-handel af Stall Perlen

Norske Stall Perlen betalte mandag 150,000 guineas for en skimmel søn af Mastercraftsman, og blot et døgn senere strakte de sig endnu længere, så Peter Doyle kunne sikre sig hammerslaget på endnu en skimmel hingst efter førsteårgangshingsten Lethal Force.


Foto: Tattersalls.
Foto: Tattersalls.

Åringen er ud af den dobbelte vinder Nutkin (Act One), der i avlen er mor til den Listed-placerede Gathering Power (Kyllachy).

En stor update til siden er desuden, at Nutkins 2-årige søn, Billy Big (Royal Applause), efter kataloget gik i trykken er blevet eksporteret til USA, hvor han efter at have vundet et maiden på Del Mar også var tredje i Del Mar Turf Futurity (L) på samme bane.

Nutkin er tilmed halvsøster til den tidligere skandinaviske Champion og dobbeltmillionær Pistachio (Unblest) og til Falmouth Stakes (Gr.2)-vinderen Macadamia.


Foto: Tattersalls.
Foto: Tattersalls.

Hingsten kostede 160,000 guineas og går i træning på Øvrevoll hos Wido Neuroth, som tirsdag aften i et indlæg på sin Facebook-side skrev, at det efterhånden er en del år siden, at han har trænet en elitesprinter, og at Stall Perlens nyerhvervelse forhåbentlig kan lave om på dette.


Katalogside: Lot 908, Tattersalls October Yearling Sale Book 2

Læs også: Stall Perlen sikrede sig søn af Mastercraftsman

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top