fbpx

Sabina: Aalborg, Klampenborg, Lunden

Nordvestjyden Sabina Gammelgård kommer ikke til at kede sig i den kommende weekend, som byder på løb både fredag, lørdag og søndag. Sabina starter fredag i Aalborg, hvor hun skal ride både Margot Fonteyn og Laszlo.


Hun træner selv begge heste. ”Jeg tror på fine placeringer. ”Lasse” er den mest usikre, idet han har misset starten lidt de sidste par starter”, forklarer hun.

De tre galopløb i Aalborg spilles i nationale puljer, til forskel for travløbene, som foregår i fællesskab med Sverige og Norge. Intet galopløb i provinsen i år har været i skandinaviske puljer, mens det er fast kutyme i Klampenborg.


Lørdag er Sabina Gammelgård på plads i netop Klampenborg for at ride med ved DM for amatørryttere. Hendes ridt er Jan Bødker Sørensen-trænede Nelina.

”Nelina ved jeg gør hvad hun kan, og det er et dejligt ridt, men jeg kender ikke alle modstanderne. Samtidig har hun ikke har været for heldig i Klampenborg tidligere”. Nelina befinder sig i sin hidtil bedste sæson med foreløbigt tre sejre – den seneste i makkerskab med Sabina.

Den alsidige rytterske tager ikke hjem til Jylland efter løbet i Klampenborg, da hun skal ride montéløb i Lunden dagen efter. ”Obelix B T står lige hårdt nok til, men han er skøn at ride – og starthurtig, så jeg tror nok han kan tage en præmie”, vurderer hun.

Med i ridetravløbet er også Rikke Rohbach Bonde, som fører Lundens montéliga. Hun danner par med Rasser Vang.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top