fbpx

“Starter kun på dirt i mangel af bedre”

Den danske championtræner Bent Olsen har ingen hest med i torsdagens hovedopgør på Jägersro. Til gengæld har han en duo på banen i Scania Sprint i form af Hoku og Wootton’s Walk.


Hoku og Manuel Santos vinder Ellicat Sprint foran Sweet Loreen og Molamento. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Hoku. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Det er første gang, at Listed-vinderen Hoku skal starte på Jägersro.

”Det er også kun i mangel af bedre. Jeg har ikke noget godt tilbud til hende på græs, så derfor kommer hun ud på Jägersro. Præmiesummen er god i forhold til løbets kvalitet”, siger Bent Olsen om Hoku, der med topvægten 63 kilo skal give et kilo til Jägersro-specialisten Mrs Loreen.

”Jeg foretrækker afgjort græsløb frem for dirten. Der er en verden til forskel efter min smag. Hoku er en tophest, men man skal lægge mærke til, at løbet er et handicap. Det er bestemt ikke sikkert, at hun kan give de mange kilo til vores anden hest i stalden”, påpeger Bent Olsen.

”Wootton’s Walk er meget bedre end resultaterne viser. Hun har en kedelig vane med at lægge af, så snart hun kommer foran. Øvelsen for jockeyen er, at hun først kommer foran på selve målstregen”, griner Bent Olsen.

Hoku og Wootton’s Walks konkurrenter i Scania Sprint tæller foruden Mrs Loreen også Dina Danekildes Whatdoesthefoxsay, Fredrik Reuterskiölds Mrs Lilly Allen og Francisco Castros duo Free Ride og River Plate.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top